Widok

Praca w Kielnie kolo Chwaszczyna

Czesc!
Czy pracowal ktos na produkcji w Kielnie kolo Chwaszczyna? Jaki jest dojazd z Gdyni?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co to za praca ?
widzialam ogloszenie na produkcje
Chodzi zapewne o Abro - garbarnia skór. Pracowałem tam w 2009 roku, wiem że od ok. 2 lat non stop się ogłaszają. Nie wiem jak jest teraz, ale za moich czasów totalny brak poszanowania pracownika produkcji. Trzeba było zacisnąć zęby i zap...lać, żeby nie wylecieć. Ale zarobki jak na te czasy całkiem przyzwoite i nie było problemów z wypłacalnością, jednak trzeba pamiętać, że to jest naprawdę ciężka fizyczna praca, kobiety jak i faceci zasuwają równo. Tylko dzięki temu, że zespół był zgrany, udało mi się tam wytrzymać.
Dojazd z miasta raczej kiepski. Dojeżdża z Gdyni autobus miejski 193 spod Tesco na Karwinach, oraz PKS W-wo. Oba po ok. 3 kursy na dzień:)
Jednak w czasie kiedy tam pracowałem, dojeżdzały dziewczyny z Gdyni, a nie było wtedy jeszcze 193 i jakoś dawały radę.
No i jest umowa o pracę, zawsze jakiś plus.

Inne tematy z forum Praca

zarobki w Mohito /LPP (13 odpowiedzi)

Witam, orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki w sieci Mohito? System premiowania?

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

do góry