Widok

Praca w Radisson Blu

Czy ktoś pracował w hotelu Radisson Blu obojętnie na jakim stanowisku. Jakie sa warunki i płace?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
pracowałam jako pokojowa. Płacone miałam od pokoju 7 zł brutto
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jak atmosfera
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ZA 1 POKÓJ 7ZŁ BRUTTO, CZY ZA GODZINĘ ???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jest wyraźnie napisane, że od pokoju!
Tylko z tego co wiem nie masz gwarantowanych ilości pokoi dziennie.
Najpierw przydział dostają osoby zatrudnione na stałe czas też starsze stażem a dopiero potem nowe/z zlecenia. Więc jeżeli obłożenie jest małe masz wolne albo tylko kilka pokoi dostajesz.

A i pani kierownik chwali się, że w sezonie to super się zarabia czyli ok 1500 :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
W sezonie, kiedy jest duze oblozenie, pokojowki lataja po pietrach z potem na plecach i dostaja za to 1500 zl i to MA BYC SUPER???CZYM SIE CHWALIC? TO WSTYD DLA PANI KIEROWNIK!
przeciez to jest koszmarnie ciezka praca fizyczna, jedna z ciezszych kobiecych zajec!!!

w Irlandi w sezonie sprzatajac 15 pokoi w ciagu 8smio godzinnej zmiany z dwoma przerwami na sniadanie i lunch zarabiam 1400 eu na miesiac, czyli ok 5600 zl.Wiadomo ze warunki zycia sa inne miedzy Polska a Irlandia, ale bez przesady...masakra
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
7zł brutto za pokój? Czy to na pewno prawda?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prawda, nie polecam!!! jak chcecie marnować czas i pracować za miskę ryżu... Wiem co to znaczy, pracowałam tu, inne hotele lepiej płacą. Kierowniczka to stara panna, która do domu cię nie wypuści wcześniej jak o 20-ej wieczorem na dziennej zmianie, czyli zarobisz 65zł góra 80 za pracę od 8 rano.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
znam kilka osób z tamtąd cała kierowniczka to stara panna porania przez to że nie ma męża i dzieci bo to to jest wiadome od stu leci że jak kobieta jest sama to jej odbija i w dodatku wyżywa się na pracownikach
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
dodam jeszcze że strasznie nieszanuje pracowników i jest chamska każdy kto tam pracował wie o tym, dziwi mnie tylko że właściciel tego problemu nie widzi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
a teraz już jest nowa kierowniczka i jest fajnie, a jak mam 7 brutto za pokój to jak zrobie 3 pokoje na h to mam 21 brutto/h, i jak mam 12 pokoi to wychodze o 15 i cały dzień mam dla siebie,
wiadomo że to hotel 5* i trzeba utrzymać czystość , jest dużo szczegółów ale mozna się nauczyć
p.s. dobre obiady mają na kantynie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
W SHERATONIE PLACA 8 ZA POKOJ, a pokoi masz do posprzatania ok 13-15 wiec stowke dziennie da sie zarobic, w sezonie panie pokojowe zarabiaja 2000-2500 na reke, nia ma tragedii, pracowalam tam i polecam, bo atmosfera mila i darmowe posilki w kantynie, dzieki czemu mozna zaoszczedzic na obiadach nastepne 500 zl, ale pracowac trzeba ciezko, bo standardy w 5 gwiazdkach sa wysokie, ale wszystkiego mozna sie nauczyc
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
pracuję w hotelu radission blu, i nie pamiętam by ktoś wyszedł o godz 20:D jeśli ktoś jest powolny i niedokładny to dłużej mu schodzi, a pani kierownik pokoi przecież za taką osobę nie posprząta...zasada jest taka że jak ktoś ze zlecenia skończy pracę to wychodzi, do południa przeważnie mam zrobione 8 pokoi..polecam jak na polskie warunki praca jest ok, obiadki też są dobre
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Bzdury trzeba robić rzeczy, których w umowie nie ma np: mycie okien, sprzątanie korytarza, i wiele innych prac za które hotel nie płaci. OBIADY ŻYGAĆ SIĘ CHCE OBLEŚNE cztery dni te same mięso pod różnymi postaciami skandal.

laa- IDŹ DO PSYCHIATRY
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak tam jest naprawdę, skoro co miesiąc szukają pracowników na pokojową i pracownika gospodarczego?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gniot jakich mało, ludzie pierdyknięci wydaje sie że rozumy pozjadali, zapierdzielasz za małe grosze, traktują Cie jak robaka, panie pokojowe to chyba tam resztki sil zostawiaja, portierzy uzupelniaja minibarki sprzataja a potem obsluguja gosci jaka patologia to nie mam pytan na kuchni kurka szkoda gadac odradzam dla zdrowego rozsadku prace w 5 gwiazkowych hotel, prestiz to bedziesz miala jak sobie przyjedziesz do jakiegos na wypoczynek ale nie do pracy, male hoteliki klimat i zdrowie psychiczne :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

Wypożyczalnia samochodów-wasze doświadczenia z takiej pracy? (10 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Czy ktoś z was pracował w wypożyczalni samochodów i może podzielić się...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

do góry