Widok
Jest wyraźnie napisane, że od pokoju!
Tylko z tego co wiem nie masz gwarantowanych ilości pokoi dziennie.
Najpierw przydział dostają osoby zatrudnione na stałe czas też starsze stażem a dopiero potem nowe/z zlecenia. Więc jeżeli obłożenie jest małe masz wolne albo tylko kilka pokoi dostajesz.
A i pani kierownik chwali się, że w sezonie to super się zarabia czyli ok 1500 :)
Tylko z tego co wiem nie masz gwarantowanych ilości pokoi dziennie.
Najpierw przydział dostają osoby zatrudnione na stałe czas też starsze stażem a dopiero potem nowe/z zlecenia. Więc jeżeli obłożenie jest małe masz wolne albo tylko kilka pokoi dostajesz.
A i pani kierownik chwali się, że w sezonie to super się zarabia czyli ok 1500 :)
W sezonie, kiedy jest duze oblozenie, pokojowki lataja po pietrach z potem na plecach i dostaja za to 1500 zl i to MA BYC SUPER???CZYM SIE CHWALIC? TO WSTYD DLA PANI KIEROWNIK!
przeciez to jest koszmarnie ciezka praca fizyczna, jedna z ciezszych kobiecych zajec!!!
w Irlandi w sezonie sprzatajac 15 pokoi w ciagu 8smio godzinnej zmiany z dwoma przerwami na sniadanie i lunch zarabiam 1400 eu na miesiac, czyli ok 5600 zl.Wiadomo ze warunki zycia sa inne miedzy Polska a Irlandia, ale bez przesady...masakra
przeciez to jest koszmarnie ciezka praca fizyczna, jedna z ciezszych kobiecych zajec!!!
w Irlandi w sezonie sprzatajac 15 pokoi w ciagu 8smio godzinnej zmiany z dwoma przerwami na sniadanie i lunch zarabiam 1400 eu na miesiac, czyli ok 5600 zl.Wiadomo ze warunki zycia sa inne miedzy Polska a Irlandia, ale bez przesady...masakra
a teraz już jest nowa kierowniczka i jest fajnie, a jak mam 7 brutto za pokój to jak zrobie 3 pokoje na h to mam 21 brutto/h, i jak mam 12 pokoi to wychodze o 15 i cały dzień mam dla siebie,
wiadomo że to hotel 5* i trzeba utrzymać czystość , jest dużo szczegółów ale mozna się nauczyć
p.s. dobre obiady mają na kantynie
wiadomo że to hotel 5* i trzeba utrzymać czystość , jest dużo szczegółów ale mozna się nauczyć
p.s. dobre obiady mają na kantynie
W SHERATONIE PLACA 8 ZA POKOJ, a pokoi masz do posprzatania ok 13-15 wiec stowke dziennie da sie zarobic, w sezonie panie pokojowe zarabiaja 2000-2500 na reke, nia ma tragedii, pracowalam tam i polecam, bo atmosfera mila i darmowe posilki w kantynie, dzieki czemu mozna zaoszczedzic na obiadach nastepne 500 zl, ale pracowac trzeba ciezko, bo standardy w 5 gwiazdkach sa wysokie, ale wszystkiego mozna sie nauczyc
pracuję w hotelu radission blu, i nie pamiętam by ktoś wyszedł o godz 20:D jeśli ktoś jest powolny i niedokładny to dłużej mu schodzi, a pani kierownik pokoi przecież za taką osobę nie posprząta...zasada jest taka że jak ktoś ze zlecenia skończy pracę to wychodzi, do południa przeważnie mam zrobione 8 pokoi..polecam jak na polskie warunki praca jest ok, obiadki też są dobre
Gniot jakich mało, ludzie pierdyknięci wydaje sie że rozumy pozjadali, zapierdzielasz za małe grosze, traktują Cie jak robaka, panie pokojowe to chyba tam resztki sil zostawiaja, portierzy uzupelniaja minibarki sprzataja a potem obsluguja gosci jaka patologia to nie mam pytan na kuchni kurka szkoda gadac odradzam dla zdrowego rozsadku prace w 5 gwiazkowych hotel, prestiz to bedziesz miala jak sobie przyjedziesz do jakiegos na wypoczynek ale nie do pracy, male hoteliki klimat i zdrowie psychiczne :)