Widok

Praca w domu.

Hej. Jakiś czas temu znalazłam ciekawą ofertę zarabiania w domu. Obecnie pracuję na pierwszą wypłatę :) Myślę, że chociaż warto spróbować, chociaż przyznaję wygląda to podejrzanie pięknie:) Jakby któraś z Was chciała mimo wszystko też spróbować to podsyłam linki by stać się moim partnerem.
http://Surveys-Faq.com?ref=2678604
http://Survpee.com/?ref=1128556

Trzeba założyć konto na paypal i polączyć go ze swoją kartą do banku. Na paypal wszystko jest opisane krok po kroku. Nic się nie płaci. Ogólnie nic nie ryzykuje się. Tak pomyślałam, że dla mam w domu to ideał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a na czym polega praca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Trzeba założyć konto na paypal i polączyć go ze swoją kartą do banku"
i czekać ąż ci wyczyszczą konto - buahhhaa

jak ja lubię takie akcje ;-)
napisz o co chodzi a nie ścieme walisz kobieto?

żałosne
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
też jestem ciekawa!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehe ja również nie wierze w takie rzeczy :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
może im więcej ludzi tym więcej dla ciebie, może musisz stworzyc wlasny zespół dzięki ktoremu zarabiasz, tak to chyba wygląda :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niby jak mieliby wyczyścić mi konto? Zorientuj się najpierw a nie ludzi obrażasz. Korzystam z tego konta już bardzo długo, moja rodzina za granicą również i jakoś nie jesteśmy wyczyszczeni z pieniędzy.
A praca dziewczyny polega na oglądaniu reklam i odpowiadaniu na 10 pytań do nich. Jak napisałam nikogo nie naciągam, nikogo nie namawiam tylko zaproponowałam. Owszem partnerzy mają kaskę za to ile ludzi znajdą ale przecież nie musicie klikać z tych linków chociaż to nic akurat dla Was samych nie zmienia. Zdenerwowałam się, człowiek chce coś zaproponować a jeszcze baty obrywa. Ja pierdziu, po co na forum wchodzą ludzie którzy nie potrafią odezwać się bez złośliwości.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ola owszem jak komuś zaproponujesz to możesz zyskać ale nie musisz tego wcale robić i też zarabiasz sama sobie tylko wolniej :) No ale jak pisałam dopiero zaczynam być może nic z tego nie będzie a ja niepotrzebnie się podpaliłam.
konto Paypal jest bezpieczne. to nic innego jak srodek platnosci przez internet:) ja korzystam kupujac wiele rzeczy na ebayu i jakos mi rowniez nikt konta nie wyczyscil :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jakiego rzędu są to kwoty. Jeśli nie chcesz podać konkretnej sumy to chociaż podaj od do.
Agusia:) tam jest napisane ze 14$ od ankiety. a mozesz zrobic 3 dziennie. Wyplacic tzn przelac na paypal mozesz jak uzbierasz 1000 dopiero.
ciekawe czy dadzą CI zarobić te 1000? Może poprzestaną na 999 i nie dostaniesz kasy... chciałabym wierzyć że to nie jest naciąganie, ale tyle jest takich przekrętów, że strach w cokolwiek wchodzić.

Dasz znać jak uzbierasz te 1000 i Ci wypłacą?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dam :) Oby nie było tak jak piszesz... W każdym razie ja brne dalej, zajmuje to dobry kwadrans więc jak córka śpi to klikam przy kawce. Albo strace czas albo będe bogata :P
ja biorę udział w czymś podobnym tylko kasa kiepska siedze w tym z jakieś 1,5 roku a do tej pory nic nie wypłaciłam.
Jestem zapisana w trzec chyba stronkach zarabiam na ankietach/badanich im wiecej ankiet do których sie dostane i które w całosci wypelnie to kasa średnia ok. 3 zł za ankiete tylko żadko mi przycodzą zamieniac kase można na prezenty doładowania do telefonu lub wypłacić na konto ale to też trzeba uzbierać np. 1000 pkt żeby wypłacić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lidka, 1000 ankiet to sporo,kurcze mi by sienie chcialo ale tak jak mowisz albo stracisz czas albo bedziesz bogatsza:)
To jakieś polskie strony? Nie wiedziałam, że u nas też coś takiego jest. Kasa słaba czy nie słaba, zawsze jakiś grosz wpadnie. Co to znaczy że 1.5 roku i nic nie wypłaciłaś? Ściemniają czy wykorzystujesz te punkty o których piszesz na końcu?
Nie 1000 ankiet na szczęście tylko 1000$ musisz mieć na koncie. A dziennie wyrabiasz 42$ ( z samych ankiet) . Tam jest z boku takie okienko i pokazuje stan konta. Jak będzie 1000$ klikasz wypłata i ma się przelewać na paypal. Ja to znalazłam na ogłoszeniach z trójmiasta. Potem napisałam do tej kobiety co wystawiła ogłoszenie czy ona jest po pierwszej wypłacie, no i odpisała, że tak i wypłacili pieniądze. Ale ona ma % od tego co ja wyrobie więc nie wiem czy wierzyć. No podejrzanie za piękne zwyczajnie.
Ja nie rozumiem czy musisz uzbierać 1000 ankiet czy 1000 dolarów?
a jeszcze jedno czy te ankiety zawsze są dostępne dla ciebie tz czy ich nie brakuje
bo mi wychodzi, że jak 1000 podzielisz przez 42 to musisz pracować tylko 26 dni
do góry