Widok

Praca z podtekstem erotycznym

Bawią mnie tego typu ogłoszenia: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/personel-sprzatajacy-ogl9350325.html

Cytuję:

"Witam serdecznie,
Jak w temacie, szukam Pani do sprzątania biura.
Praca jak najbardziej poważna aczkolwiek z delikatnym podtekstem.
Firma zajmuję się reklamą w Internecie, banerami, ulotkami itp.

Wymagania:
- miła aparycja,
- prawo jazdy kat.B,
- uległość będzie dodatkowym atutem,
- znajomość obsługi komputera i urządzeń biurowych,
- wymagana dyskrecja.

Obowiązki:
- sprzątanie biura,
- umilanie pracy oraz przerw swojemu przełożonemu, szefowi...

Oferujemy:
- umowę o dzieło/zlecenie,
- stałą pracę,
- możliwość dostosowania godzin oraz dni pracy;
- pracę w młodym, rozwojowym zespole.

Krótko o Twoim przełożonym:
Normalny..30letnim facet mający już swoje miejsce na tym świecie. Wykształcony, po studiach technicznych, znający zasady savoir vivre, z dobrą pracą..a raczej swoja firmą :)
Zaradny, miły, spontaniczny, czasami delikatnie szalony i bardzo dbający o kobiety :) Może i to nie jest najważniejsze ale...na pewno atrakcyjny fizycznie, szczupły, wysportowany, lekko ponad 180cm wzrostu, 85kg wagi.
Opis dodatkowy:
Jako, że ogłoszenie ze względu na swój charakter ląduje w tej kategorii proszę o kontakt na mój prywatny adres @.
..
Informujemy, iż zgłoszenia ze zdjęciem będą brane pod uwagę w pierwszej kolejnośći. Mile widziane zdjęcie sylwetki.
Prosimy również o dopisanie następującej klauzuli:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 27.08.1997r. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 923 ze zm."

Zapraszamy."

Co się dzieje z dzisiejszym światem... Jaki ten człowiek musi być zdesperowany, żeby publikować takie ogłoszenia. Zboczeństwo i brak poszanowania kobiet (choć koleś napisał w ogłoszeniu, że dba o kobiety). Haha.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jeszcze mail usuncie z 2 postów powyżej panowie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już usunąłem a autora pouczyłem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry