Widok

Praca zagranicą przy zbiorach

Witam, czy ktoś moze wie cos o tym ogloszeniu http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-za-granica-przy-zbiorze-owocow-i-warzyw-od-zaraz-dobre-zarobki-ogl5229582.html ? Bardzo skromne sa dane ogloszeniodawcy... przed wyjazdem trzeba uiscic kilkadziesiat zlotych jako rezerwacje i calkowity koszt transportu (ponoc przy poprzednich wyjazdach bylo wiele osob, ktore deklarowaly swoje stawiennictwo i sie nie pojawialy, a za autokar "trzeba bylo zaplacic"). ktos ma jakies doswiadczenie, namiary, czy cokolwiek. ogloszeniodawca kontaktuje sie tylko mailowo i znane z danych sa tylko imie, nazwisko, mail i nr konta. Czy to moze byc prawdziwe ogloszenie, czy nie ma nawet cienia szansy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
qrcze moze ktos ma znajomego w banku?
dokladnie Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski S.A.
PKOBP Oddział 1 w Gdańsku (ul. Grunwaldzka 103 Gdańsk-Wrzeszcz pon.-pt. 08:00-18:00). Ciekawe czy oni są wstanie podać informacje, czy imie i nazwisko zgadza sie z numerem konta? A najgorsze dla mnie jest to, ze od poniedzialku ide do innej pracy, kawalek zamiastem i ja tego nie bede mogl sprawdzic :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również, pisałam do Pana Czesława Bączka i mi odpisał. mam takie same wątpliwości co Wy. Jakbyście mieli jakieś dodatkowe informacje to piszcie ; )
Tez planuje wyjechac za granice i zastanawiam sie czy to jest prawdziwa oferta czy naciąganie. Czy wie ktoś cos na ten temat? czy wsrod osob któe wysyłały aplikacje są takie ktore nie otrzymały wiadomosci zwrotnej?

Inne tematy z forum Praca

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

do góry