Widok

Praca za granicą wyjazd

Witam poszukuje informacji na temat wyjazdów do pracy na zbiory owoców i warzyw Hiszpania, włochy, Francja itp. Ma może ktoś jakieś namiary na godnych zaufania pośredników, sprawdzałem wszelkiego rodzaju ogłoszenia ale większość do naciągacze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam ci stronę http://epser.com - ja jeździłem już z nimi trzy razy z rzędu (rok po roku) i ani razu sie nie naciąłem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki :)

Praca

A jaką masz pewność że jakiś naciągacz tutaj Ci nie napisze że ma sprawdzoną ofertę i poda swoje ogłoszenie?
Planując wyjazd na pewno nie polegałbym na opinii nikogo z forum i tym podobne, to jest proszenie się o problemy. Jak chcesz wyjechać to tylko znajomi i to pewni no i samemu zaryzykować lub szukać przez portale w danym kraju, choć to też ryzyko.
tylko sie wydaje panie Janie..........ja bym sie bała
to prawda, najlepszym źródłem są znajomi, ale i z internetu jednak też można coś wyciągnąć. ja byłam raz w hiszpanin na segregacji owoców z eurokontaktem i byłam zadowolona. potem miałam nawet jechać drugi raz ale coś się nie złożyło i koniec końców nie pojechałam, a to była dobra opcja na szybkie dorobienie podczas wakacji.
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/uwaga-na-oszustow-praca-w-francji-etc-ogl5620850.html
o ile pamiętam pojawiło się wcześniej

Inne tematy z forum Praca

Życie za granicą to też nie bajka... (48 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

infolinia praca (14 odpowiedzi)

Konsultant Infolinii Medycznej · LeasingTeam Sp. z o.o. , czy ktoś orientuje się, czy jest to...

zarobki w Mohito /LPP (13 odpowiedzi)

Witam, orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki w sieci Mohito? System premiowania?

do góry