Widok

Praca, zarobki

Cześć wszystkim. Czy orientuje się ktoś na jakie zarobki może liczyć kierowca kat. C C+E codziennie w domu. Ile można zarobić jako operator wózka widłowego. Czy nadal w Gdańsku praca za minimalną krajową to chleb powszedni? Czy pracodawcy dają chętnie ekstra pieniądze tzw. premię do ręki? Dziękuję za ewentualne odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wózki max 2500 netto, C+e od 4000 na rękę w zwyż. Pozdro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wydaje mi się też, że dużo zależy od firmy, ładunków itp. ale kiedyś rozmawiałam z znajomym, który jest operatorem wózka, to mówiliśmy wtedy o podobnych zarobkach co podał kolega wyżej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam Daro. Magazynier odciągi Max do 2500 na rękę
Kierowca C+E to tak 3,5 do 4 max na miejscu, w sezonie
premię do ręki to tak naprawdę nie jest ekstra kasa tylko zapłata za nadgodziny których firma nie chce mieć na ewidencji
I nie jest to duża kasa, 200 może 300pln miesięcznie to Max.

Ja także uważam że Wózki max 2500 netto, C+e od 3 tys. - 4 tys na rękę.

Zależy od firmy, trzeba podpytać.

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (727 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

do góry