Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bukiety ślubne wątek zamknięty Wielkie podziekowania za przemiłą i profesjonalną obsługę:) Pani Olu, mój...
~Kasia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 stycznia 2013

opinia wątek zamknięty Moja opinia jest pozytywna gdyż zostałam na tyle zainteresowana florystyką,...
~elżbieta gąsiorowska
-

dodano: 17 stycznia 2013

Niezapomniane wrażenia z kursów wątek zamknięty Zdecydowanie polecam kursy florystyczne prowadzone przez Panią Olę...
~Ilona
-

dodano: 15 stycznia 2013

Kursantka wątek zamknięty Perfekcjonista w swojej pracy.Jej grudniowa wystawa to potwierdza. Kończąc...
~Ewelina
-

dodano: 14 stycznia 2013

Kursantka wątek zamknięty Byłam na kilku warsztatach organizowanych przez Panią Olę i mam nadzieję...
~Regina-Reda
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 1 kwietnia 2012

Świetny kurs! Bardzo polecam! wątek zamknięty Polecam wszystkim kursy florystyczne prowadzone przez Panią Aleksandrę...
~Ilona
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 lutego 2012

Przepiękna oprawa florystyczna ślubu wątek zamknięty Pani Aleksandra przygotowała na nasz ślub wiązankę dla Panny Młodej, wiązankę...
~Dobrawa
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 czerwca 2011

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Pani Ola to osoba z niesamowitymi umiejętnościami, świetnym gustem i przede...
~Ania
-

dodano: 9 czerwca 2011

Barbara - opinia wątek zamknięty Serdecznie dziękuję za wspaniałe warsztaty florystyczne prowadzone...
~Barbara
-

dodano: 24 maja 2011

Profesjonalizm i oryginalność w jednym wątek zamknięty Pani Ola to czarodziejka, która potrafi wyczarować cuda z kwiatów i dodatków....
~Karolina
-

dodano: 6 kwietnia 2011

warsztaty wątek zamknięty Byłam na warsztatach SUPER. Dużo wiedzy praktycznej,jak i teorii.Był test...
~ewa
-

dodano: 6 listopada 2010

Miła obsługa i profesjanalne wykonanie wątek zamknięty Zamawiałam w pracowni bukiet na ślub - był przepiękny. Nie spodziewałam się...
~Anna M
-

dodano: 6 października 2010

Polecam bardzo!!! wątek zamknięty W sierpniu uczestniczyłam w tygodniowym szkoleniu florystycznym prowadzonym...
~Ewa Różańska
-

dodano: 1 października 2010

szkolenie florystyczne wątek zamknięty Wszystkim miłośnikom kwiatów, którzy pragną poznać tajniki ich układania oraz...
~Katarzyna
-

dodano: 28 września 2010

Tylko Pani Aleksandra :) wątek zamknięty Chcielibyśmy z całego serca podziękować Pani Aleksandrze, za oprawę...
~Małgosia
-

dodano: 16 września 2010

szkolenie florystyczne wątek zamknięty Serdecznie polecam kurs florystyczny , który poprowadziła p. Ola. To osoba...
~Grażyna
-

dodano: 26 sierpnia 2010

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Pani Ola, oprócz tego, że jest ciepłą i przesympatyczną osobą, wyczarowała...
~Luiza
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 29 lipca 2010

Baaardzo zadowolony klient :) wątek zamknięty Drogie przyszłe Panny Młode (i zainteresowani jakością kwiatów na Wasz ślub i...
~Ania Kłaput
-

dodano: 19 czerwca 2010

Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Gorąco polecam Pracownię Florystyczną Pani Aleksandry Ciecholewskiej! Bardzo...
~Veronica
-

dodano: 4 lutego 2010

NIEZAPOMNIANA DEKORACJA ŚLUBNA wątek zamknięty NIESAMOWICIE RZETELNA I Z WIELKIM WYCZUCIEM STYLU WŁAŚCICIELKA, WYKONAŁA...
~ISABELA
-

dodano: 19 stycznia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
23

23

wątków

do góry