Pracownia Fryzjerska

Fryzjerzy

Gdańsk, ul.Grunwaldzka 99/101

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Korzystam z usług pracowni już od roku i zawsze jestem zadowolona, 1 cm to...
~Kredkowska
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 stycznia 2017

Uzupełnienie wątek zamknięty Podaję punktacje do mojej poprzedniej wypowiedzi.Polecam usługi fryzjerskie...
~Anna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 grudnia 2016

Wierna od wielu lat klientka wątek zamknięty Moje włosy lubią panią Sylwię za profesjonalizm, dobre kosmetyki i inwencję...
~Anna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 października 2016

Najlepszy fryzjer w Trójmieście! wątek zamknięty Fryzjer na 6! Przemiła atmosfera i mega profezjonalizm! Pani Ela to najlepsza...
~Magda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 września 2016

Warto tu wracać wątek zamknięty Przemiła obsługa, która zawsze trafnie doradzi, w jakiej fryzurze będzie mi...
~Krystyna Wolska
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 lipca 2016

Profesjonalny salon z miłą atmosferą wątek zamknięty Jestem z przerwami Klientem Sylwii od 16 lat. Próbowałem wielu innych miejsc...
~Roman
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 czerwca 2016

Najlepsze miejsce w Trójmieście wątek zamknięty Zdecydowanie polecam. Jestem stałym klientem i nie boję się, że cokolwiek z...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 maja 2016

Korzystam.... wątek zamknięty ....z usług Pani Sylwii od lat. Fryzjerka doświadczona, nie robi rewolucji...
~Jola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 stycznia 2016

Gorąco polecam wątek zamknięty Profesjonalne, dokładne, rzetelne, do tego sympatyczne - tyle o personelu....
~Ala
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 września 2015

super!!! wątek zamknięty Ja również chodzę do pani Sylwii i zawsze po wizycie wychodzę szczęśliwa....
~J
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 3 listopada 2014

Profesjonalna obsługa, odpowiednie ceny. wątek zamknięty Polecam wszystkim strzyżenie męskie.
~Stały Klient
-

dodano: 24 września 2014

Gorąco polecam! wątek zamknięty Chodzę do szefowej Sylwii już od ok. 3 lat...i nie zmienię jej na żadną inną...
~Kasianna
-

dodano: 30 sierpnia 2014

Pracownia - idealna nazwa, strzał w 10 wątek zamknięty W Pracowni strzyże Sylwia. Piękna blondynka o niskim, zmysłowym i lekko...
~Rafał
-

dodano: 22 lipca 2014

Polecam wątek zamknięty bardzo dobra atmosfera i wykonanie również!
~Anna Wyszkowska
-

dodano: 30 kwietnia 2014

Polecam, naprawdę. wątek zamknięty Panie fryzjerki, kosmetyczka - są przyjemne, atmosfera rodzinna (aż za)....
~BBB
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 września 2013

SIEDZIBA wątek zamknięty byłam na Batorego 43 wczoraj i zamknięte na cztery spusty!!! A lubiłam tam...
~Magda
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 4 stycznia 2008

Hołd dla pani Sylwi wątek zamknięty To najlepszy salon fryzjerski, do jakiego chodziłam do tej pory. Pani Sylwia...
~Ania
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 30 grudnia 2009

nie polecam! wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam!! Pracownię poleciła mi koleżanka, która korzysta z...
~rozczarowana
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 1 grudnia 2008

jedna z sylwek :) - opinia wątek zamknięty w poniedzialki czesto mamy zamkniete ale bez nerwow numer do pracowni jest...
~jedna z sylwek :)
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2008

ZMIENIONY ADRES wątek zamknięty pracownia razem z sylwiami zostal przeniesiony na batorego 43 :) gdyby ktos...
~jedna z sylwek :)
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 17 listopada 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
23

21

wątków

do góry