Widok

Pracownik ochrony w sklepie

12 zł netto za godzine pracy ... jak uważacie to dużo czy mało ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak na ochrone to duzo srednie stawki to ok 8 zl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dobra stawka , tylko wątpię by to było na rękę ..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
17 zł brutto na rękę wychodzi mi 13zł/ 1h - umowa zlecenie. ale nie mogę podać nazwy sklepu oraz firmy ochroniarskiej.
Jednak z tego co widzę to 9 - 10 zł netto w innych miejscach jako Pracownik ochrony to max
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Za taka stawke to napewno licencja plus bron nie sadze ze to stawka dla zwyklego dreptajacego po galeri handlowej
stawka wręcz rewelacyjna jak na ochronę . Popracuj i zobaczysz czy to sa realne pieniądze. Jakoś nie chce mi się wierzyć w taką stawkę. No ale może coś się zmieniło w tym kraju :)
12zl ale nie chce podac nazwy..:) heh.. jest jedna firma co tyle daje i ona ochronia Alechmie w na przymorzu.Oczywiscie z licencja:)
nie mam żadnej licencji kolego to marka premium jednego ze sklepów odzieżowych dobra prezencja + języki obce pełna kultura to wszystko 13zł/1h pracuje tam od 4 miesiecy to realna stawka !!!
Nic tylko się cieszyć bo to nie jest rynkowa stawka.
U nas spawacz zarabia 14zł netto na godzinę.
A wiadomo w jakich warunkach się pracuje.
Coś kręcisz, zadałeś pytanie czy 12 zł. to dużo . potem coś innego .A teraz że pracujesz 4 miesiące i masz 13 zł ?
Raczej nie pracujesz , tylko przesiadujesz na tym portalu i głupa palisz. 13 zł. to nawet konwojenci nie mają a ty jako kto w tym sklepie masz aż 13 zł ?:))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (16 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

do góry