Widok

Praktykant

Praktykant Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Praktykant.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak to się stało, że nie ma tu żadnej opinii?

Bardzo polecam obejrzenie tego filmu. Okazał się on być dokładnie tym, co sugeruje zwiastun. Otrzymujemy ciepłą opowieść o starszym mężczyźnie z klasą, z którego doświadczenia młodsze pokolenie może wiele skorzystać. Na dodatek on to korzystanie niezmiernie ułatwia sam inicjując kontakt, wspierając i wykazując się wyczuciem. Doprawdy trudno praktykanta nie lubić. Dobra ścieżka dźwiękowa, znakomite odegranie ról głównych i nie-papierowa fabuła to mocne strony tego filmu. Jedyne niedociągnięcia to zaskakujący dla mnie pomysł dotyczący rekrutacji praktykantów-seniorów w dopiero rozwijającej się firmie i zbyt uładzone zakończenie (...). Mam wrażenie, że w imieniu źle rozumianej poprawności politycznej autorzy filmu przegięli w drugą stronę.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam

Super film, pozytywny i pozostawiający widza w dobrym nastroju. Ciekawy i niebanalny, Ukazuje jak pożądany jest w dzisiejszym zabieganym świecie kręgosłup moralny i dobre maniery, Nie jest to film tylko dla kobiet!!!!!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziękuję za opinie :-) czekałem i sam byłem zaskoczony że taka cisza
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

oglądałam, film super, polecam

Świetny Robert De Niro, cudna Anne Hathaway i reszta aktorów stworzyli lekki, przyjemny, ale przede wszystkim pozytywny film, który szczerze polecam wszystkim poszukującym dobrych emocji i uśmiechu w kinie.
Dodatkowo ładne zdjęcia NY.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

Słaby, słabiutki

Przykład dobrego pomysłu na film przy mega słabym scenariuszu. Dobrzy aktorzy, grają jak ostatni nudziarze. Role drugoplanowe bezbarwne i nijakie. Na początku trochę śmiechu, a potem to już cały czas spoglądanie na zegarek .... Kiepsko i nijako.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 16

nie zgadzam się

Smutasy i malkontenci z zasady widzą wszystko w szarych barwach, nawet miłą i lekką komedię skrytykują.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

fajna lekka komedia

zdecydowanie warto obejrzeć, tym bardziej że mało w ostatnim czasie niegłupich komedii...jedyne do czego mogę się przyczepić to niektóre sceny nieco przeciągnięte....i jak dla mnie mógłby trwać pół godzi. krócej
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

fajny, ciepły film

pozwalający się przejrzeć w lustrze i zobaczyć co w życiu jest ważne , bez kompa i smartfona itp.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo polecam ten film, dawno tak dobrze się nie bawiłam,.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy to jest

opinia aby do tego filmu? Taki tekst można "ctrl+c" ctrl+V" wklejać w dowolnym filmie aby była tylko opinia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam :)))

Świetny film !!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

film praktykant

polecam ten film wszystkim młodym pracującym po 14 godz, w korporacji na pewno wiele osób zobaczy tam siebie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No powiem że warto obejrzeć...

lekki film, pozytywny, motywujący i daje do myślenia. Fajny. Polecam wszystkim.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie wróciliśmy

Pozytywne zaskoczenie. Polecam w 100 %
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bawi i wzrusza do łez!!! 10/10

Polecam każdemu, kto ma ochotę się pośmiać i dobrze bawić w kinie.

Hathaway i De Niro stworzą na ekranie cudowny duet, którego urok oczaruje każdego widza!!!

Duża dawka humoru i świetnej zabawy ;).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Wartość sentymentalna (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wartość sentymentalna . Przeczytaj o filmie.

Wysokie i niskie tony (8 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wysokie i niskie tony . Przeczytaj o filmie.

Hopnięci (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Hopnięci . Przeczytaj o filmie.

do góry