Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam ze względu na doświadczenie i fachowość wątek zamknięty Współpracuję od lat z farbiarnią głównie jako firma, ale również prywatnie...
~Michał
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2016

TO JEST ŻART A NIE PRALNIA I FARBIARNIA wątek zamknięty OBSŁUGA OPRYSKLIWA A JEŚLI CHODZI O FARBOWANIE RZECZY TO NIE POROZUMIENIA...
~MARCIN
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 maja 2015

Profesjonalne wątek zamknięty Najlepsza pralnia, z jaka miałam do czynienia. Moje dywany przychodzą do...
~Pashima
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2014

zadowoleni wątek zamknięty moja firma współpracuje już prawie piętnaście lat nigdy nie mieliśmy...
~Piotr
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 marca 2013

Kpina!!! wątek zamknięty Wczoraj odebraliśmy dywan z niniejszej "pralni". Koszmar! Dywan wyglądał...
~WK
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 lipca 2009

To chyba jakieś żarty? wątek zamknięty Garnitur męża ma dalej dwie wielkie plamy po winie, choć Pan obiecał je...
~Magdalena
-

dodano: 22 marca 2012

NACIĄGACZE!!!! wątek zamknięty Pralnia rodem z PRLu. To oni robią Ci łaskę, że u nich pierzesz, odzywają się...
~Gosia
-

dodano: 19 marca 2012

Rozczarowanie wątek zamknięty Niestety, ale dywan, który oddaliśmy do czyszczenia był w dużo gorszym stanie...
~J.
-

dodano: 27 grudnia 2011

Anna Chyła - opinia wątek zamknięty Miła i rzeczowa obsługa.Bardzo dobre i terminowe wykonanie.Korzystałam z...
~Anna Chyła
-

dodano: 15 grudnia 2011

Obsługa wątek zamknięty Zostałem bardzo króciutko obsłużony: "radź se Pan sam"
~sweterek
-

dodano: 3 grudnia 2011

niepoważne traktowanie klienta wątek zamknięty Zależało mi na zafarbowaniu kurtki na zimę. Sprzedawca powiedział, że do...
~Dawid Regulski
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 22 listopada 2010

Polecam wątek zamknięty Z Farbiarni Kameleon korzystałam już kilkakrotnie. Zawsze oddawałam tam...
~Karolina- zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 14 listopada 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
15

12

wątków

do góry