Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Miłe zaskoczenie wątek zamknięty Wcześniej korzystałam z usług innej firmy i niestety byłam BARDZO zawiedziona...
~Joanna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 grudnia 2013

Jesteśmy zadowoleni wątek zamknięty Wykładziny i krzesła konferencyjne w Naszej firmie zostały wyprane bardzo...
~Darek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 października 2013

profesjonalnie! wątek zamknięty Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Kanapa pięknie umyta, krzesło obrotowe...
~Mirai
-

dodano: 6 kwietnia 2013

nie spodziewalem sie wątek zamknięty ze metoda ekstrakcyjna jest taka dobra. Polecam do domu i do firmy
~Jurek
-

dodano: 18 lutego 2013

polecam wątek zamknięty Wykładzina w biurze jak nowa, czyszczenie przebiegło bez problemów
~Janusz
-

dodano: 15 lutego 2013

Bardzo dobrze wątek zamknięty Kanapa i fotele wyczyszczona idealnie, miło i profesjonalnie, polecam jak...
~Piotr
-

dodano: 15 lutego 2013

Super! wątek zamknięty Najwyższa Izba Kontroli donosi, ze ten obywatel o medal się prosi! Uczciwy,...
~deexter1
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 29 maja 2012

Pozytywnie wątek zamknięty Solidna firma,uśmiechnięty człowiek!!Wnętrze mojego samochodu jak nowe,a...
~Jurek
-

dodano: 21 maja 2012

Pozytywnie wątek zamknięty Samochód oraz wykładzina jak nowa, polecam usługi Pana Darka.
~Sebastian
-

dodano: 16 maja 2012

Szybko i profesjonalnie! wątek zamknięty Szybko, profesjonalnie miła obsługa! Dywan i kanapa jak nowe! Dziękuję i...
~Kasia Sz.
-

dodano: 13 lutego 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry