Widok

Prawda jest taka!!!!!!!!

Drodzy Państwo.Kupiłem sam niedawno mieszkanie na osiedlu rodzinnym od dewelopera 7 niebo.Każde gniazdko,przewód elektryczny,kanalizacje sanitarną,doprowadzenie wody czy też grzejniki(lokalizacja) sam rozplanowałem i pilnowałem żeby było wszystko we właściwym miejscu.Jeździłem na budowę raz na tydzień i śledziłem postęp prac. Więc mam wszystko tak jak chciałem i nic nie jest w innym miejscu,i nic nie jest z gorszego materiału,SŁOWEM :wszystko gra!! Ci co piszą że ciężko z deweloperem czy że bezpieczniki nie takie i wciąż gorzkie żale mają,po prostu nie pilnowali swojej nieruchomości nie zrobili nic by dopasować wszystko pod siebie.Wzieli stan deweloperski bo nie chciało się ruszyć i zajechać na budowę i pogadać z wykonawcami. I drodzy państwo taka jest prawda !!!!!!!! Ja mam wszystko w porządku i nie mam co narzekać a z deweloperem jest kontakt SUPER nie robi z niczym problemu nawet z późniejszymi usterkami usuwa je na bierząco. Pozdrawiam
Moja ocena
obsługa: 5

oferta: 5

jakość: 5

terminowość: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

5.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
Wypowiedź jedzie Marcinem z 7nieba, no niewierze. Wy sami siebie komplementujecie. Żal.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry