Siódme Niebo

Deweloperzy

Gdańsk, Kartuska 142

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wojtek - ocena nowy temat Z przyjemnością polecam dewelopera. Kontakt na najwyższym poziomie, od...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 5 listopada 2024

Jan B. - ocena nowy temat Zespół dewelopera jest pomocny i otwarty na wszelkie pytania, co dodatkowo...
~Jan B.
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 5 listopada 2024

Sylwia - ocena Jestem po odbiorze domu u tego dewelopera. Trochę stresowałam się, że będzie...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 11 września 2024

Bianka - ocena Polecam kontakt z Paniami z biura, pomocne na każdym kroku. Czekam na odbiór...
~Bianka
-

dodano: 10 września 2024

Klient - Robson - ocena Proces sprzedaży ok, wydanie nieruchomości z miesięcznym opóźnieniem. Usterki...
~Klient - Robson
-

dodano: 9 września 2024

Zadowolony - ocena Bardzo dobra współpraca z biurem. Wszystko w jak najlepszym porządku
~Zadowolony
-

dodano: 3 września 2024

Gaba - ocena Deweloper ok, było lekkie opóźnienie w przekazaniu nieruchomości, ale z mężem...
~Gaba
-

dodano: 3 września 2024

Dominika - ocena Profesjonalna obsługa, bardzo dobra jakość wykonania. Polecam!
~Dominika
-

dodano: 28 sierpnia 2024

Inga - ocena Bardzo dobry kontakt z biurem sprzedaży. Polecam dewelopera!
~Inga
-

dodano: 28 sierpnia 2024

Julia W. - ocena Bardzo fajne inwestycje, ale finalnie zdecydowałam się z mężem na Nodo....
~Julia W.
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 23 kwietnia 2024

Kinga - ocena Firma 7 Niebo imponuje wysoką jakością produktów i profesjonalizmem. Ich...
~Kinga
-

Grzesiek - ocena Siódme Niebo to deweloper, który naprawdę dba o swoich klientów. Miałem wiele...
~Grzesiek
-

Ewa - ocena Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt z indywidualnym podejściem,...
~Ewa
-

dodano: 22 kwietnia 2024

Ewa - ocena Domykam właśnie umowę na dom w Baninie, osiedle Wilga. Moi znajomi w...
~Ewa
-

dodano: 22 kwietnia 2024

mieszkanka Onnea - ocena Mieszkam na osiedlu Onnea od ponad dwóch lat, denerwuje mnie jak mieszkańcy...
~mieszkanka Onnea
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 9 lutego 2024

Agata - ocena Kupiliśmy dom w Pępowie i nie polecam parę razy w roku zalewa na osiedlu parę...
~Agata
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 27 stycznia 2024

Maria - opinia wątek zamknięty Deweloper w porządku, jeszcze czekamy na dom, jest w budowie, ale cenowo...
~Maria
1

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 23 lutego 2022

Krzysztof - opinia Zdecydowanie nie polecam i jeśli miał bym możliwość cofnięcia czasu to nie...
~Krzysztof
3

dodano: 6 września 2023

Antoni - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony zarówno z obsługi, jak i wykończenia domu. Od...
~Antoni
1

dodano: 21 czerwca 2022

Anna M - opinia Polecam dewelopera. Duży plus za cenę, elastyczność i ludzkie podejście....
~Anna M
1

dodano: 14 marca 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry