Widok

Prawdziwa szkoła życia

Witam serdecznie.Jestem absolwentką tejże wspaniałej szkoły, w której spędziłam najpiękniejsze 4 lata mojego szkolnego życia. Uważam, że jest to szkoła nie tylko z klasą o wysokim poziomie nauczania, ale przede wszystkim dająca ogromne możliwościu rozwoju osobowego dzięki wspaniałym nauczycielom i umiejętnemu systemowi nauczania. Nauka samodzielnego myślenia i pozwajająca na rozwój intelektualny. Przy doborowym towarzystwie rówieśników z różnych okolic Gdańska nigdy nie narzekalłam na nudy w szkole. Zajęcia pozalekcyjne i zaangażownie nauczycieli są poprostu niesamowite, dające poczucie ciepła i troski. Mogłabym całe strony napisać o zaletach tej szkoły, ale podsumowując i jednocześnie najlepiej uzasadniając swoją wypowiedź dodam, iż nie miałam żadnych problemów żeby dostać się na studia (mimo, iż prymuską nie byłam ;) ) , wiadomości z niektórych przedmiotów pozostały po dziś dzień w głowie ;), kontakt z rówieśnikami różnych roczników utrzymuję do tej pory, z niektórymi nawiązałam bliskie przyjaźnie, a z ukochanym p. Jerzym Hamerskim nadal mamy świetny kontakt i już nie mogę się doczekać wspólnej rozgrywki w siatkówkę ;) Serdecznie pozdrawiam :D
Moja ocena
poziom nauczania: 6

wyposażenie: 4

zajęcia dodatkowe: -

bezpieczeństwo: 6

ocena ogólna: 6

5.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pani NiePrymuska chyba jest pracownikiem szkoły, stąd tyle pochwał. Szkoła kiepska, uczniowie się nie liczą, ważna jest pozycja szkoły w rankingu. Poziom większości nauczycieli kiepski. Pojedyncze osoby uczą tam z powołania. Odradzam tę szkołę.
A Pani NiePrymuska to zanim coś opublikuje to powinna sprawdzić - nazwisko p. Chamerskiego napisane jest błędnie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ja chyba do innej szkoły chodziłem- żałosne zawyżanie poziomu, beznadziejni nauczyciele (szczególnie wos). Bez dodatkowych kursów maturalnych na pewno nie zdałbym matury. Odradzam całkowicie tę szkołę, która i tak leci na twarz w rankingach (a zdaje się tego nie dostrzegać). Czy mogłaby pani podać sukcesy uczniów w olimpiadach międzyszkolnych (poza konkursami z wiedzy o bezpieczeństwie przeciwpożarowym) ? Jeżeli nie, pozostawiam bez komentarza.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry