Widok
Właśnie Tobie udowodnię, że nie jestem głupszy od Ciebie. Nie mam zamiaru się kłócić czy obrażać, założyłem ten wątek w poszukiwaniu płci pięknej. Jednak są tu tacy nudziarze i samotnicy, że jednak odpisują i mądrują najwięcej, bo przecież mają takie świetne życie i wszystko już przeżyli, zwyczajnie są najpiękniejsi i najlepsi w całym wszechświecie. Dziękuję za współczucie i vice versa :)
> Tekst ma formę ogłoszenia
Zatem niech Michaś zamieści swój anons we własciwym dziale:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/towarzyskie/
Umieszczenie ogłoszenia, bez chęci dyskusji, na forum dyskusyjnym jest nieporozumieniem.
Zatem niech Michaś zamieści swój anons we własciwym dziale:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/towarzyskie/
Umieszczenie ogłoszenia, bez chęci dyskusji, na forum dyskusyjnym jest nieporozumieniem.
Michał po prostu źle się za sprawę zabrał...
Tu jest dobry przykład:
Tu jest dobry przykład:
hmm..a tak bez zakochania nie można? :)
może sama fascynacja wystarczy...ba
forum katolików..czy są bardzo ortodoksyjni? bo jeżeli tak..o może to być przysłowiowy kot w worku...
zresztą, ja póżniej zaczynałem niż Michał...o rany! CZEKAŁEM....powiem tak, lepiej, żeby zajał się zarabianiem pieniążków...zdobył stabilizację a wręcz niezależność finansową a Panie znajdą się same..do czynienia wolałem mieć z Paniami niż z sukami..i psu na budę się to zdało, bo życie wszystko zweryfikowało
może sama fascynacja wystarczy...ba
forum katolików..czy są bardzo ortodoksyjni? bo jeżeli tak..o może to być przysłowiowy kot w worku...
zresztą, ja póżniej zaczynałem niż Michał...o rany! CZEKAŁEM....powiem tak, lepiej, żeby zajał się zarabianiem pieniążków...zdobył stabilizację a wręcz niezależność finansową a Panie znajdą się same..do czynienia wolałem mieć z Paniami niż z sukami..i psu na budę się to zdało, bo życie wszystko zweryfikowało
Rany boskie normalnie kosmici. Michał, robi się tak, idziesz do klubu, pijesz, gadasz, tańczysz i może nie w 5 minut ale kiedyś się uda. Tylko może niekoniecznie startuj do miss imprezy, no ona pewnie gra w innej lidze. A takie anonse na forum ewentualnie odpowiedź będzie od Pani 50 plus. Polecam też zbiornik, pozdro dla kumatych