Widok

Prawo jazdy.

Rumia Temat dostępny też na forum:
Witam... jako 18letnia dziewczyna zaczęłam i skończyłam kurs prawa jazdy.. a nawet zdążyłam oblać parokrotnie... Pod presją, bez ogarnięcia... Zdarza się. Dziś, po 6 latach, chciałabym zdać egzamin. Po 1.5 roku emigracji, wracam do Polski i potrzebuję tego rodzaju niezależności i stabilności. Czy znacie jakiś naprawdę dobrych i sprawdzonych instruktorów?

Pozdrawiam.
Aleksandra

/Gdynia, Rumia/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
odpuść sobie, samo podejście "parokrotne" skreśla cie z listy kierowców którzy powinni poruszac sie po drogach, po prostu niektórzy powinni sobie darować i albo komunikacja miejska albo rower (tylko w lesie)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Musisz wiedzieć, że dzisiaj wymaga się wiele od kierowcy.
Nie tylko cztery kółka poruszają się po ulicy, a odpowiedzialność jest bardzo duża, łatwo z kogoś zrobić kalekę, osobę niezdolną do pracy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakoś nie widzę tej odpowiedzialności na ulicach Trójmiasta.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam tego gościa, kiedyś mnie uczył, zdałam ale to były lata temu
http://www.krs-online.com.pl/wojciech-mezyk-sikorski-nauka-jazdy-krs-2260688.html
Musisz go sama namierzyć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,

zdecydowane nie polecam OSK EXPERT i właściciela Leszka jako instruktora. W ciągu 30 godzin jazdy nie pokazano mi wszystkich technik, wymogów egzaminu praktycznego. Chociaż jeździłam dobrze, nie zdałam za 1 razem bo w życiu nie używałam np HAMULCA RĘCZNEGO.

Naciągnięto mnie na dodatkowe godziny. Raz tak długo krążyliśmy po mieście aż załatwiliśmy wszystkie prywatne sprawy instruktora. Innym razem "jakoś tak wyszło" że zapomniał o danej technice. Masakra. Nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Wypożyczalnia samochodów jaka? (6 odpowiedzi)

Jaką polecacie wypożyczalnie samochodów? bo jak na razie to sytuacja beznadziejna kaucja 2000 zł...

Kanał albo najazd (32 odpowiedzi)

witam wie ktoś gdzie jeszcze w gdańsku można autem skorzystać z kanału lub najazdu? muszę...

Wypożyczalnia samochodów (122 odpowiedzi)

Szukam dobrej i taniej wypożyczalni! Samochód będzie mi potrzebny na okres świąt.

do góry