Widok

Precz z alfabetem!

Z rad dla PO pojawiających się w sieci najbardziej spodobała mi się ta najbardziej praktyczna:

Zlikwidujemy cały alfabet! Nigdy więcej CBA, ABW, CBŚ,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie przesadzaj, nie przesadzaj...
Wystarczy zlikwidować PIS.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już tego próbowano w latach 40-tych.
Zapomniałeś, ubolu, o Ince i Zagończyku ?
Ich zamordowano, ale na ich miejsce przyszły tysiące innych, czapkmi waa zarzucą.
Niechybnie, facet tkwi w głębokim PRLu. Wszystko co wie i czego jeszcze nie wie, wie z PRLu. Dookoła Ubole, Komuchy.....
Łowco : wyklęty nie będziesz, tak jak twój nieinternowany guru z Żoliborza.
Skończysz w śmietniku historii na półce : patologia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przecież ci nie będę na portalu robił wykladu.
Ale repertuar mogę ci wzbogacić, Wy - bachory resortowe, III pokolenie UB oraz następcy POP-ów musicie teraz walczyć z III pokoleniem AK i Żołnierzy Niezłomnych.

A że to pokolenie liczne, coraz bardziej liczne, bo rodzi się nowy elektorat Kaczora, nie macie szans, więc pozostaje wam emigracja za Ural. Wasz elektorat został wyskrobany przez czerwono-czarne wampiry.
Dlaczego zatem twoi tak troszczą się o nasz elektorat zakazując aborcji ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ jaq

W cywilizacji Zachodu panuje powszechne, bezwyjątkowe równouprawnienie i zakaz dyskryminacji. Nawet zbrodniarzy nie skazuje się na śmierć.
Nie ma lepszych, którym pozwala się żyć i gorszych, których wrzucimy do gazu lub wyskrobiemy.

Widzę,że jesteś, co mnie zupełnie nie dziwi, zwolennikiem rasizmu i nazizmu, bo to w tej ideologii uwzględnia się dyskryminujący czynnik BIOLOGICZNY, tak jak w przypadku aborcji.

Inne tematy z forum Polityka

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

do góry