Premium Apartments

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 12/54

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Małgorzata - ocena nowy temat Serdecznie polecam Panią Agnieszkę Lenard z firmy Premium Apartments. Pani...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 31 grudnia 2024

Monika - ocena Dziękuję firmie Premium Apartments za współpracę, a w szczególności Pani...
~Monika
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 24 grudnia 2024

Janina - ocena Firma Premium Apartments pośrednik Pani Kamila Walania jest miła ,rzetelna ,...
~Janina
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 23 grudnia 2024

Darek Maj - ocena Jeśli szukasz rzetelnego i skutecznego pośrednika nieruchomości, Pani Jolanta...
~Darek Maj
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 19 grudnia 2024

Angelika - ocena Od kilku lat współpracuję z firmą Premium Apartments przy wynajmie nowych...
~Angelika
-

dodano: 18 grudnia 2024

Kuba - ocena Miałem przyjemność współpracować z Panią Małgorzatą Jarosławską z firmy...
~Kuba
-

dodano: 17 grudnia 2024

Róża - ocena Gorąco polecam Apartaments Premium. Pełen profesjonalizm, fachowa pomoc i...
~Róża
-

Agnieszka - ocena Serdecznie polecam Panią Małgorzatę Jarosławską. Zaangażowana i kompetentna,...
~Agnieszka
-

Paweł Gołębiewski - ocena Z pełnym przekonaniem polaecam Panią Jolantę Łukowską jako pośrednika...
~Paweł Gołębiewski
-

Lol - ocena Jolanta Łukowska to pośrednik, jakiego życzyłby sobie każdy! Pełna...
~Lol
-

dodano: 16 grudnia 2024

Katarzyna Malicka - ocena Serdecznie polecam współpracę z Panią Jolantą Łukowską! To prawdziwa...
~Katarzyna Malicka
-

Artur z Grudziądza - ocena Już kilka lat powierzam swoje nieruchomości firmie Premium Apartments w...
~Artur z Grudziądza
-

Marek - ocena Bardzo polecam, zawsze szybka i sprawna obsługa.
~Marek
-

Justyna - ocena Polecam biuro Premium Apartments. Miałam przyjemność współpracować z Panią...
~Justyna
-

dodano: 13 grudnia 2024

Anna K - ocena Jestem bardzo zadowolona ze współpracy Najemca został znaleziony szybko, a...
~Anna K
-

dodano: 13 grudnia 2024

Aldona - ocena Profesjonalizm, zaangażowanie i rzetelna wiedza dająca pewność, że powierza...
~Aldona
-

dodano: 12 grudnia 2024

Tomasz K. - ocena Miałam przyjemność współpracować z Panią Kamilą Tuchanowską przy sprzedaży...
~Tomasz K.
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 9 grudnia 2024

Magdalena Zawada - ocena Chciałabym podzielić się moimi doświadczeniami związanymi z wynajmem...
~Magdalena Zawada
-

Marek Kruszyński - ocena Miałem przyjemność korzystać z usług biura Premium Apartments i z pełnym...
~Marek Kruszyński
-

Marta Kochańska - ocena Sprzedaż mieszkania z Panią Pauliną to czysta przyjemność. Jest nie tylko...
~Marta Kochańska
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry