Widok
Prestiż
Byłam obserwatorką tego salonu. Według mnie Filip jest wyjątkową osobą.. ponieważ nie każdy ma odwagę mieć taki tupet.. bezpośrednio i bezwstydnie oceniać ludzi.. i kierować swoją uwagę tylko na osobach z tej 'wyższej półki'. Dla niego nie ważne jest to, że inni ludzie mają jakieś plany i określony czas. Możesz się umówić na konkretną godzinę ale obsłużony zostaniesz dopiero gdy on będzie miał ochotę podnieść swoje łaskawe 4 litery lub przestanie smrodzić papierosami na zapleczu. Ma własne wizje i to właśnie je będzie wykonywał 'bo to on wie najlepiej, on jest mistrzem'
Liczą się pieniądze i status społeczny. Masz wysokie stanowisko - możesz zostać jego przyjaciółką. Jesteś bogaty i oryginalny - możesz zostać jego przyjaciółką. Jesteś zwykłą osobą która liczyła że coś zmieni w swoim wyglądzie - możesz nie tracić czasu i wybrać salon w którym nie liczy się tylko prestiż. ;) ceny są wysokie, a obsługa głośna i fałszywa.Nie jest to salon w którym odprężysz się i na chwile zrelaksujesz bo szefa słychać nawet w szpitalu na przeciwko, długo się czeka i wiele rzeczy musisz zrobić sama.. Słowa 'nasz klient nasz pan' zdecydowanie nie pasują do Atelier Filip. :)
Liczą się pieniądze i status społeczny. Masz wysokie stanowisko - możesz zostać jego przyjaciółką. Jesteś bogaty i oryginalny - możesz zostać jego przyjaciółką. Jesteś zwykłą osobą która liczyła że coś zmieni w swoim wyglądzie - możesz nie tracić czasu i wybrać salon w którym nie liczy się tylko prestiż. ;) ceny są wysokie, a obsługa głośna i fałszywa.Nie jest to salon w którym odprężysz się i na chwile zrelaksujesz bo szefa słychać nawet w szpitalu na przeciwko, długo się czeka i wiele rzeczy musisz zrobić sama.. Słowa 'nasz klient nasz pan' zdecydowanie nie pasują do Atelier Filip. :)
Moja ocena
Atelier Filip
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 4
jakość usług: 4
kreatywność: 4
klimat i wystrój: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: 4
4.0
* maksymalna ocena 6