Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Szukam p. Ani wątek zamknięty Kiedyś w "Atelier" u Filipa pracowała p. Ania (blondynka). Odeszła już kilka...
~Monika
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 lipca 2017

aktualny nr tel wątek zamknięty szukam aktualnego kontaktu do filipa? ktoś? coś? żaden podany telefon nie...
~ania
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2016

Grzywka wątek zamknięty Mam świra na punkcie mojej grzywki musi być idealna :D pan Filip jest świetny...
~OLA
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 lipca 2016

Taki niestety jest Pan Filip wątek zamknięty Ok miesiąca temu może juz nawet i dwóch przychodzi w/w Pan Filip i chciał...
~Po prostu ją, dobrze mnie znasz
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 października 2015

The Best wątek zamknięty Jeśli chodzi o ten salon bardzo fajny wystroj. obsługa miła otwarta na...
~Robert
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2015

Nie polecam wątek zamknięty Pan Filip dawniej naprawdę dbał o klienta. Niestety zmieniło się to o 180...
~J
1

dodano: 18 czerwca 2015

Czy ktoś wie gdzie teraz salon ma filip? wątek zamknięty chodzialm do niego jeszcze w gdansku wrzeszczu ale od paru lat nie mieszkam...
~Miki
-

dodano: 30 kwietnia 2015

Logistyka zostawia wiele do zyczenia wątek zamknięty Po przyjsciu do salonu na umowiona godzine, musialam czekac na Filipa,...
~rozczarowana2
2

dodano: 9 czerwca 2009

Gorąco polecam! wątek zamknięty Pierwsza moja wizyta u Filipa była rewelacją.Przede wszystkim świetnie...
~Ania
3

dodano: 12 maja 2014

Komuś się wydaje że ma salon w Nowym Jorku :-) wątek zamknięty Ceny z kosmosu, Pan za strzyżenie męskie melduje 40zł oszalał :-)
~Michał
3

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 lipca 2013

Super:) wątek zamknięty Jestem stała klientka salonu który ma swój klimat moim zdaniem rewelacyjny na...
~klientka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 stycznia 2014

MOIM ZDANIEM REWELACJA wątek zamknięty Co tu dużo mówic, trafiłam tu z polecenia, jeszcze do starej "siedziby"...
~Kaska
-

dodano: 4 grudnia 2013

Tak jak w referendum, odzywają się tylko Ci którzy są na "nie" .... wątek zamknięty ... a reszta siedzi cicho. Za każdym razem, gdy jestem z wizytą w salonie...
~just_truth81
-

dodano: 16 października 2013

co raz gorszy poziom usługi wątek zamknięty Ostatni raz byłam w tym salonie w listopadzie 2012. Poziom usługi uważam za...
~isia
1

dodano: 1 lutego 2013

Pajacuje przed klientkami wątek zamknięty Byłam kilka razy, ale ostatnio juz coraz trudniej znieść maniery i...
~Mikra
-

dodano: 2 lipca 2013

NAJWIĘKSZE LEKCEWAŻENIE KLIENTA JAKIE MOŻNA SPOTKAĆ. wątek zamknięty Śmiech na sali. Wizyta umówiona na konkretną godzinę, nikt się tym nie...
~Niezadowolona klientka.
-

dodano: 30 maja 2013

PROFESJONALIZM FILIPA wątek zamknięty Pełny profesjonalizm ścięcia i koloru,włosy układają się nawet po trzech...
~Zadowolona klientka
1

dodano: 11 kwietnia 2013

Byłam tam dwa razy- pierwszy i ostatni wątek zamknięty Zachęcona opiniami kolegi, który u p. Filipa strzygł się regularnie,...
~Emmanuelle Mimieux
6

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 października 2010

Justyna -opinia wątek zamknięty Wiecie co czytam te wszystkie wasze opinie i naprawdę się dziwie .Bywam w...
~justyna
2

dodano: 3 grudnia 2009

Mi się nie podobało wątek zamknięty Rzeczywiście klimat jest tu specyficzny. Wszyscy są bardzo wyluzowani i może...
~Justyna
1

dodano: 17 grudnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
80

52

wątków

do góry