Widok

Taki niestety jest Pan Filip

Ok miesiąca temu może juz nawet i dwóch przychodzi w/w Pan Filip i chciał pożyczyć pieniądze co prawda od chłopaka który praktycznie ich nie ma, mało zarabia ma rodzinę na utrzymaniu. Filip jako wielki biznesmen który kase w tysiącach przegrywa na maszynach hazardowych umawia się na termin oddania pieniędzy czyli już na drugi dzień od dnia pożyczki a dostał ok 300zl (czyli nie malo) to ta pożyczka przekłada się z dnia na dzień gdzie chłopak nawet pisze ze musi kupić pieluszki albo że jest głodny i nie jadł z 2 dni żeby dziecko miało do szkoły śniadanie a on miał to kompletnie gdzieś. I ma do tej pory ciągle umawia się jest niekompetetny, jest kłamcą także wątpię żeby ktoś chciałby z nim jeszcze współpracować. Potrafi odebrać telefon usłyszeć znajomy głos i po prostu się rozliczyć i wyłączyć telefon. Żenada wiec Panie Filipie mam nadzieje ze ludzie w końcu przestaną cie utrzymywać i przejrza na oczy żebyś nie grał już na tych maszynach kiedyś byłeś inny ale ciągle myślisz o tych maszynach zamiast o pracy to takie nieprofesjonalne. Dlatego się zmieniles inaczej podchodzisz do nie których spraw bo Cię nic nie interesuje prócz ekran od gier hazardowych.
Moja ocena
Atelier Filip kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 1

jakość usług: 1

kreatywność: 1

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja niestety również dałam się nabrać temu Panu.Wierząc w ludzką uczciwość/naiwnie/pozyczyłam pieniądze.Obiecał oddać następnego dnia.Po kilkukrotnym unikaniu mnie, nie obieraniu telefonu, pojechałam do salonu po zwrot.Błagał żebym nie mówiła przy klientach o pożyczce,uległam.Ponownie obietnica oddania długu bezowocna.Następnego dnia ponownie udałam się do salonu tym razem był sam w salonie i nie bojąc się tego że zrobię narobię mu wstydu zamknął mi drzwi przed nosem.Może stracę pieniądze ale jestem miła do czasu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry