Widok
co raz gorszy poziom usługi
Ostatni raz byłam w tym salonie w listopadzie 2012. Poziom usługi uważam za co raz gorszy. Przy każdym strzyżeniu Filip rozmawia z każdym o wszystkim tylko nie z tobą o twojej fryzurze. Jest nieskupiony, nie słucha co się do niego mówi , potrafi zostawić klienta w połowie strzyżenia i zniknąć na jakieś 5-10 min. a ty sobie siedź i czekaj, często każe samemu suszyć sobie włosy lub mieszać farbę. Myślę że grubo przesadza z tym swoim wyluzowaniem. Rozumiem, że jest zakręconym artystą, ale w tym wszystkim ma podejście do klienta mało profesjonalne lub wręcz trochę chamskie. Wizyta w jego salonie nie kosztuje 20 zł lecz grubo ponad 200. Jestem nim bardzo rozczarowana i szukam innego fryzjera.
Moja ocena
Atelier Filip
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 3
jakość usług: 3
kreatywność: 3
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 3
2.7
* maksymalna ocena 6
Też chodziłam do Filipa, ale miałam już dość fochów "artysty" i oczywiście ceny - obojętnie jaka długość włosów - cena ta sama. W końcu znalazłam super fryzjera. Będąc u niego w zakładzie czuję się dopieszczona i cena jest dużo niższa. Bardzo polecam p. Łukasza z salonu Krisar na ul. Gancarskiej, pełen profesjonalizm i ogromna kultura osobista.