Widok

Prezent dla 3-letniego chlopca

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Wiem, ze wątki prezentowe juz tu pojawialy ale moze rodzice, babcie, ciocie trzylatkow doradza co mozna takiemu maluchowi kupic. Chlopiec raczej z tych co interesuja sie bieganiem, skakaniem, strzelaniem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez mam problem. Dzis kupilismy mu w Leclercu taki zestaw śrubek plastikowych firmy Real Construction. Na allegro do tego spechjalne płytki drewniane tej firmy i śrubokręty. Ja mam małego majsterkowicza. Widziałam tez fajny pomysł na prezent grę Hasbro Elefun do łapania motyli. To kupujemy na też pod choinkę:)
chłopcy w tym wieku uwielbiają samochodziki z oczkami- małe żelaźniaki i kolejkę drewnianą z ikei
dla 3latka te motyle chyba juz nie za bardzo :/ u mich znajomych juz 2 latek sie tym nie interesowal
natomiast moze pistolet z serii nerf. moj lubi strzelac tym do celu. naboje sa z pianki. wszystko proste w obsludze.
fajne sa tez auta plastikowe na sruby do samodzielnego skladania. trzylatek lubi srubki, narzedzia, kolejki, auta. moj uwielbia dzwigi i holowniki, auta siku, klocki konstrukcyjne,
najlepiej zapytac dokladnie co dziecku sprawi radosc a czego jeszcze nie ma
ja z takich gier to sie zastanawiam nad spadającymi małpkami. Na pewno my kupiliśmy mu maskotkę angry birds bo bardzo lubi, a potem na święta kolejke z ikei mu kupimy bo w przedszkolu uwielbie się nią bawić :). każdy z rodziny poinformowany jest o prezencie i myśle ze mając okolo 6 zestawów cos tam bedziemy działać :):)

Inne tematy z forum Prezenty

Gadżety reklamowe dla klientów (76 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...

do góry