Widok
Jula.luv
Można być na pewnym etapie po 2 m-c, ale chyba nie z nowo poznaną kobietą. Pani ma 31 lat więc woli zabezpieczać tyły.
Osobiście znam inną Panią(40,panna) ,która była na tym samym etapie po 2 m-cach,
po 6 wprowadziła się do Pana(47,kawaler).
Po roku była rozmowa o ślubie i dzieciach.
Po 3 latach Pan ,nie wie czy mu ślub do czegoś potrzebny.
Z inną Panią był 18 lat(w wolnym związku) i sobie też poszedł.
Więc pytanie czy opłaca się śpieszyć z "poznawaniem" partnera?
Można być na pewnym etapie po 2 m-c, ale chyba nie z nowo poznaną kobietą. Pani ma 31 lat więc woli zabezpieczać tyły.
Osobiście znam inną Panią(40,panna) ,która była na tym samym etapie po 2 m-cach,
po 6 wprowadziła się do Pana(47,kawaler).
Po roku była rozmowa o ślubie i dzieciach.
Po 3 latach Pan ,nie wie czy mu ślub do czegoś potrzebny.
Z inną Panią był 18 lat(w wolnym związku) i sobie też poszedł.
Więc pytanie czy opłaca się śpieszyć z "poznawaniem" partnera?
po 2mscach można być na różnym etapie znajomości, bielizna bywa o wiele bardziej wyzywająca a kto za ile to też zależy, dla niektórych parę stówek nie musi być żadnym wielkim halo.. ja najbardziej lubię dostawać to czego chcę ( można zapytać, wyłapać z tego co się mówi co również jest miłe, bo pokazuje, że ktoś słucha i na prawdę chce nam zrobić dobrze)
zgadzam się z Halem, że zimą fajne są cięższe perfumy i ocean Thierry Mugler nie znam ale zdarzyło mi się dostać angel.. w każdym bądź razie życzę wszystkim co zasłużyli 'radochy' z prezentów ale przede wszystkim zdrowia i pozytywnej atmosfery w gronie bliskich.. Stvorek -piękny suwaczek:)))
zgadzam się z Halem, że zimą fajne są cięższe perfumy i ocean Thierry Mugler nie znam ale zdarzyło mi się dostać angel.. w każdym bądź razie życzę wszystkim co zasłużyli 'radochy' z prezentów ale przede wszystkim zdrowia i pozytywnej atmosfery w gronie bliskich.. Stvorek -piękny suwaczek:)))
http://www.godealla.pl/zakup-promocji/online/87538/19-zl-zamiast-49-zl-za-gogirl-innowacyjne-rozwiazanie-dla-kazdej-kobiety?t
POMYSŁ NA PREZENT DLA KOBIETY :)))))
ZASKOCZ JĄ ...
I SIEBIE :P
POMYSŁ NA PREZENT DLA KOBIETY :)))))
ZASKOCZ JĄ ...
I SIEBIE :P
bielizna podarowana kobiecie, którą zna się tak krótko nie jest dobrym pomysłem. Kobieta może nie lubić czarnego koloru. Czerń kojarzy się z grzeszną niewinnością a co za tym idzie da jej to do zrozumienia, że ją pożądasz.
Dwa miesiące - pożądanie ? ok jeśli to tak zwana miłość od pierwszego wejrzenia, a co jeśli ona ma inne plany wobec Ciebie? A co jeśli przestraszysz ją takim prezentem ?
Szczerze, nie byłabym zadowolona z takiego prezentu bo nic w nim ładnego nie ma. jest nijaka tak koszulka. Osobiście wolę jaśniejsze kolory.
wypowiedziałam się i dziękuję za uwagę
Dwa miesiące - pożądanie ? ok jeśli to tak zwana miłość od pierwszego wejrzenia, a co jeśli ona ma inne plany wobec Ciebie? A co jeśli przestraszysz ją takim prezentem ?
Szczerze, nie byłabym zadowolona z takiego prezentu bo nic w nim ładnego nie ma. jest nijaka tak koszulka. Osobiście wolę jaśniejsze kolory.
wypowiedziałam się i dziękuję za uwagę
Witam więc mam już kupiony prezent dla swojej kobiety bardzo wyjątkową seksowną bieliznę nocną w kolorze czarnym z firmy Triumph nawet podam link aby każdy mógł zobaczyć http://www.triumph.com/pl/pl/5409.html# :)
Serwis Komputerowy