Widok

Prezent dla teściowej

Prezenty Temat dostępny też na forum:
Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co kupić:( Mąż mało zorientowany co jego mama lubi, a ja aż w tak bliskiej komitywie z nią nie żyje, żeby wiedzieć co lubi, a czego nie:( Poza tym ona zawsze mówi, że wszystko, ma, że niczego jej nie potrzeba i woli coś rozdawać innym niż sama sobie kupić. Może doradzicie co można by jej podarować, bo nie mam pomysłu:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ciasteczka z cyjankiem lub innym środkiem ( sorki-mały żarcik ) :D
a tak serio- ja też jestem kiepska w prezentach, a co ona lubi?
-pije kawę? -jeżeli tak - to 500 g dobrej ziarnistej kawy + jakieś fajne słodycZe (to taki raczej upominek niz prezent),
może kawiarka?
a może fotoksiążka lub kalendarz z fajnymi zdjęciami rodzinnymi (dzieci i wnucząt)? lub na coś w rameczce na ścianę? no nie wiem co jeszcze można.. ładny, ciepły szal? kapcie- super ocieplane,
kosmetyki (kremiki przeciwzmarszczkowe lub coś ładnie pachnącego),
to raczej tendencyjne 'upominki'
ale ja też mam zwykle problem z prezentami :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mojej teściowej wykupuję bon u fryzjerki osiedlowej, do której chodzi robić trwałą i farbę. Zawsze jest bardzo zadowolona. Bon sama przygotowuję na ładnym papierze, fryzjerka mi tylko podbija pieczątkę:-) Ostatnio kupiłam jej bon do rossmana i też była bardzo zadowolona, nakupowała sobie co chciała.

Ciuchów jej nie kupuję, bo ma własny, "niepowtarzalny" styl:-))Poza tym wiem, że ciuchy, które dostaje od innych chowa na dno szafy i pomyka w swoich mega modnych poliestrowych wdziankach:-))
Kosmetyki oddaje potem innym pod choinkę.

A może dobry, skórzany portfel albo torebkę?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam się z z emilia:) voucher do kosmetyczki albo fryzjera to jest dobry pomysl. wez sobie sciagnij apke panoramy firm i wpisz tam np. fryzjer albo kosmetyczka i konkretne miasto, zalezy w jakim tesciowa mieszka i powinno ci sie pojawic sporo salonow, wybierz cos w jej okolicy i zawsze mozesz od razu zadzwonic i popytac czy oferuja takie bony podarunkowe. tesciowa powinna byc zadowolona, bo pewnie i tak co jakis czas cos tam z wlosami robi, a moze i u kosmetyczki jej sie spodoba? w sumie zawsze mozesz tez wybrac sie z nia, tak dla podtrzymania relacji tesciowa-synowa;)
zawsze mam ten problem kiedy nadchodza urodziny, święta ....
moja teściowa nie chodzi do fryzjera------włosy farbuje w domu sama a obcina ją córka:P
kosmetyki--------zależy na co ma jazdę . wtedy kupuje tonami i ma zapasy jak niedźwiedź na zime:))np cały brzeg brodzika obstawiony różnymi plynami do kapieli....
ciuchy----------odpadają
biżuteria----------nie nosi
ksiązki----------nie czyta
coś do domu----------jest z tych co wszystko mają i nic nie potrzebują.

ostatnio kupilismy jej zegar na urodziny i nawet
nie podziekowała:((mąż pojechał na te urodziny, złożył życzenia od nas , powiesił zegar na scianie i tyle....

az sie odechciewa...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
markowy perfum(jak wiesz co do niej pasuje /te roczniki to czesto chanelki z mlodosci pamietaja jak o nich marzyły-chyba ze miala do tego dostep to nie wiem)

prenumerata jakiegos babskiego pisma ?
cos ozdobnego do mieszkania, karnet do spa czy odnowy biol,

jakies fajne zdjecie z jej mlodosci , do czasu ktory darzy szczegolnym sentymentem, do odnowy jakosciowej i oprawic w ramke?
ew jak familijna to drzewo genealogiczne ze zdjeciami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Heheh Mamo b-no moja też lekka w obsłudze nie jest:-) Za bon do rossmana albo nawet do Tesco to może sobie różne rzeczy kupić - nawet proszek do prania, czy parasolkę:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tam gdzie mieszka moja to tesco jest jakieś malutkie i nie ma jak tam dojechać, bo daleko od domu.

Rossmann--------to chyba będzie wyjście na swięta i niech sobie nakupuje płynów, szamponów, balsamów na całą zimę.......:))nawet ulubiony vizir:PP
chyba ze bedzie miala jazde na AVON akurat....heheh a tego nie sprawdzę niestety..:))
Pytanie ile chcesz przeznaczyć kasy, ale może ładną, dobrą gatunkową jedwabną chustę, albo szal w kolorystyce, którą lubi/nosi?

Albo z biżuterii - bransoletkę? Ale tu już pewnie trudniej...
Ludzie miewają różne spojrzenia na rzeczywistość. Pesymista widzi czarny tunel, optymista - światełko w tunelu, realista - nadjeżdżający pociąg !!! A maszynista? Maszynista, moi drodzy, widzi... trzech idiotów na torach...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ech...ja przerabiałam to samo kilka lat...masakra jakaś...przecież coś trzeba kupić, tylko co kupić komuś, kto w zasadzie wszystko ma i nic mu się nie podoba...przez chyba ze trzy lata stawałam na głowie i wymyślałam a to na święta a to na urodziny...ech co ja nie na zmyślałam, obserwowałam, co lubi ech...w końcu się wkurzyłam i poddałam i teraz zawsze kupuję fajną kawe, słodycze, jakiś likier czy coś takiego - zawsze jakieś nowe smaki i opakowania. Opakowuje ładnie i musi byc ok a jak się nie podoba to trudno
Proponuje foto kalendarz http://www.pixbook.pl/fotokalendarz Taki spersonalizowany prezent na pewno sprawi jej przyjemność.
Witaj,

Przypuszczam, że idealnym rozwiązaniem w tej sytuacji mogłaby okazać się Karta Podarunkowa. Twoja teściowa na pewno ucieszy się mogąc wykorzystać ją na zakup takiego prezentu, jaki sama sobie wybierze, a Ty sama nie będziesz się martwić, że ten wybrany przez Ciebie okazał się nietrafiony. Nadmieniam, że Złote Wyprzedaże dysponują różnymi nominałami takich Kart i obejrzeć je można tutaj: http://www.zlotewyprzedaze.pl/catalog/Karty-podarunkowe271113?category=kobieta. Mam nadzieję, że udało mi się podsunąć Ci dobry pomysł i zachęcam do zadawania pytań, jeśli miałabyś jakiekolwiek wątpliwości.

Pozdrawiam, Joanna Kwiatkowska
Online Ekspert ZloteWyprzedaze.pl
Zapraszam do zapoznania się z aktualnym jeszcze katalogiem firmy Avon :)
http://avonkonsultantka.pl/Avon_Katalog_17_2013/

Bardzo duży wybór zapachów w atrakcyjnych cenach :)
Ekspresowa dostawa :)
Zapraszam !
kasia.avon.gdansk@wp.pl
moze jakis ekspres do kawy
Madejowe łoże ...ale to ja dla swojej bym dała,bo blerwa straszna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moim zdaniem najlepiej jest podarować uniwersalne kosmetyki w postaci kremów, szamponów czy odżywek. Nie ma co kupować perfum (chyba, że zna się gust i upodobania osoby obdarowywanej) bo niestety trudno jest komuś dogodzić.

Można również kupić ramkę i włożyć w nią aktualne zdjęcie rodziny.

Ewentualnie dla pań zawsze sprawdzają się kwiaty.
http://www.bionigree.pl/ - polski producent naturalnych kosmetyków trychologicznych na bazie czarnej porzeczki
Chyba najlepszym prezentem będą kwiaty, ale nie cięte tylko doniczkowe. A do tego kawa lub jakieś słodkości i po kłopocie.
Czasami ciężko wybrać odpowiedni prezent, szczególnie dla tesciowej :d Ja ostatnio kupiłam swojej elegancki zegarek z Fossila na e-zegarki.pl i naprawdę jej się spodobał :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak dla teściowej to parasol z rączką z trupią czachą wysadzaną różowymi kamieniami Swarowskiego..... Ha Ha Ha, będzie twarzowy... teściowa zaniemówi jak go zobaczy
https://margoprezenty.pl/pl/p/Parasol-Pasotti-Crazy-Camo-Swarovski-Skull%2C-189N-5E367-5-W333fu/3424
Cena zniewalająca 1350 zł :)

Hej, wiele ciekawych pomysłów na prezent możesz znaleźć na stronie cozacena.pl - http://www.cozacena.pl/ można tam kupić wszystko bez wychodzenia z domu. To fajna porównywarka cenowa więc kupisz dużo taniej niż w pozostałych sklepach, warto zajrzeć :)

Inne tematy z forum Kobieta

problem z dzieckiem sąsiadów (464 odpowiedzi)

Witam,2,5 letnie dziecko sąsiadów bardzo często biega po mieszkaniu krzyczy w późnych godzinach...

Kosmetyki trychologiczne - kosmetyki przeciw wypadaniu włosów (16 odpowiedzi)

Witajcie, chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć trychologa / gabinet trychologiczny z...

Karma dla psa i kota z dostawą do domu (27 odpowiedzi)

Kobiety, nie dźwigajcie ciężkich worków z karmą, nie traćcie czasu na bieganie po sklepach...

do góry