Widok
Prezent z okazji pasowania na ucznia?
Hej, jestem chrzestną chłopca, który w tym roku poszedł do szkoły (Zuch , pękam z dumy) :) Zaprosił mnie na pasowanie na ucznia. Chciałabym mu kupić jakiś prezent z tej okazji, żeby nauka zawsze była dla niego przyjemnością i tak ogólnie na szczęście. Co mogę kupić? Poradźcie mi bardzo proszę :)
Prezenty z tej okazji, czy ludzie powariowali? Tak można symboliczny przybornik z autami, czy supermenem z biedronki za 5zl,albo coś słodkiego w nagrodę że taki zuch. Jeszcze trochę i dzieci beda dostawał prezenty za to, że wstaly z łóżka. Tylko się nie dziwcie później że te rozmieszczone dzieci wchodzą wam na głowę.
a co to kogo obchodzi co kto komu kupuje??
Jak chrzestnych stać to mogą dziecku dawać prezenty i bez okazji. Co komu do tego?? Boli Was?? żal d*pę ściska? Typowo polskie...
PS. pióro lub długopis jest jak najbardziej na miejscu. Dzieci w pierwszej klasie już piszą! (różnie dzieci piszą, są szkoły, które wymagają piór na dzień dobry, żeby wyrobić ładne pismo i dobre nawyki w trzymaniu przyborów do pisania)
Jak chrzestnych stać to mogą dziecku dawać prezenty i bez okazji. Co komu do tego?? Boli Was?? żal d*pę ściska? Typowo polskie...
PS. pióro lub długopis jest jak najbardziej na miejscu. Dzieci w pierwszej klasie już piszą! (różnie dzieci piszą, są szkoły, które wymagają piór na dzień dobry, żeby wyrobić ładne pismo i dobre nawyki w trzymaniu przyborów do pisania)