Widok

Prezentacja ślubna z bajką w tle

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witajcie wszyscy forumowicze :)
widziałam na youtube i vimeo prezentację ślubną: takie zdjęcia młodych, ich rodziców, rodzeństwa połączone z "romantycznymi" scenkami z bajki: np. Król Lew (już zaczęłam się zastanawiać czy można by użyć np. Małej Syrenki - do której mam ogromny sentyment) :)
powiem Wam, że to wyglądało świetnie, aż łza mi się zakręciłam w oku :)
Co prawda do mojego ślubu zostało dużo czasu, bo ponad 2 lata :), ale chciałam się zawczasu dowiedzieć kto takie rzeczy robi?
Bo zastanawiam się czy np. robi takie rzeczy jakaś firma informatyczna, czy fotograf oferuje w pakiecie, albo kamerzysta?
Tak myślę, że osobno to będą większe koszty, a w komplecie pewnie taniej.
Mam nadzieję, że mi ktoś odpisze :)
I proszę o podanie informacji ile trwa zrobienie takiej prezentacji?
Odpowiedzi najlepiej udzielać na forum tak myślę, ale w razie czego podaję mojego maila: ellaola@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zgadzam się z poprzedniczką, że 400zł to niewiele, bo tylel płaci sie za absurdy na weselu ktorych nikt nie zauważa i przy tym show jakie moze stworzyc prezentacja ta kwota to wlasciwie niewiele...
a szczerze mowiac szkoda by mi było czasu na robienie jej samodzielnie..
Bravurko: właśnie podpowiedziałaś mi fajny pomysł: taka prezentacja może być super prezentem i niespodzianką dla młodych ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo fajny pomysł z tą prezentacją.
Oczywiście, jeśli ma się umiejętności i czas, to wszystko można zrobić samemu i zaoszczędzić. Jak już zdążyłam się przekonać kwota 400zł, to przy całej organizacji ślubu, niewielka część wydatków.
Na pewno, prezentacja wykonana przez profesjonalistę może powalić na kolana, ale uczucia jakie się włoży podczas samodzielnego przygotowania tego niebanalnego prezentu, są bezcenne.
gabcia a mogę nieśmiało prosić o Twoją prezentację na maila pshczoua@o2.pl? Chyba, że nie chcesz się dzielić - jeśli tak, to w pełni rozumiem :) Pozdrawiam
ja miałam na podziękowania dla rodziców prezentację, ale nie było w niej elementów bajkowych. była to historia jak nasi rodzice się poznali, pobrali, potem pojawilismy się my itd. dołozyłam do tego tzw "złote myśli"P super pomysł, wszyscy byli pozytywnie zaskoczeni i wzruszeni:)
Zrobilłam to sama, może zajęło mi to troche czasu ale płacić komuś 400 pln to gruba przesada...
Koszt wykonania takiej prezentacji to 400zł + vat (wystawiamy fakturę vat)
pozdrawiam
Orientujecie się ile kosztuje zrobienie takiej prezentacji?
Nie kumam.. po co zakładać konto na forum, jeżeli nie jest to niezbędne do opublikowania wiadomości???? Kolejne hasło do pamiętania..

swoją drogą nie wiem czy w mojej rodzinie sprawdziłby się pomysł z takim czymś...

Nie wiem czy babcia by np. zrozumiała zamysł, poza tym ogólnie dość fajna idea, ale skierowana raczej do określonego grona publiczności...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo ciekawa jest ta ekscytacja osób niezalogowanych. Tym bardziej, że wartość artystyczna tych projektów pozostawia trochę do życzenia. Zastanawia mnie też co ma piernik do wiatraka... czyli ślub do shreka albo innej bajki...
Ciekawe jak się ma sprawa z prawami autorskimi...? Bo wydaje się trochę nie w porządku takie "pożyczanie" całych fragmentów bajek...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem w szoku, na wielu weselach się bawiłam, ale podziękowania zawsze wyglądały tak samo "kwiatki" + "kochanych rodziców mam", prezentacja ślubna to niezły 'powiew świeżości', zwłaszcza, że element zaskoczenia na weselu jest potrzebny, żeby było wyjątkowo i żeby goście posiadali ciekawe wspomnienia, a rodzice czuli, że dzięki nim się tak dobrze bawimy. Świetnie Pan to zrobił Panie Mariuszu i trzeba przyznać, że 3 tygodnie to nie jest długi czas oczekiawania. Z pewnością skorzystamy z moim ukochanym!
:)
wiesz, ja się rozkleiłam kompletnie :)
myślę, że moi rodzice będą w szoku!
:)
wow! nie widzialam jeszcze czegos takiego, mina mojej mamy byłaby pewnie bezcenna. Szkoda że nie wiedziałam o takim czymś takim wcześniej !
Witam.
Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź!
Wspaniałe zdjęcia - te w podpisie :)
Zaraz będę oglądać zdjęcia na stronie.
Ale mój termin jest troszkę nietypowy i często jest już nieaktywny, czy u Pana Boże Narodzenie 2012 jest wolne? - bo to data mojego ślubu :)
pozdrawiam
ps. czy oferuje Pan pakiet: fotografowanie plus taka prezentacja?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak sie składa że prawdopodobnie Pani widziała właśnie prezentacje zrobioną przeze mnie. Zapraszam do mnie na bloga - umieściłem tam przykładowe prezentacje. http://mwaclawiak.blogspot.com/2010/10/prezentacja-slubna-multimedialna.html
Nie jestem firmą informatyczną, ale polecam się jako fotograf :)
Czas wykonywania takiej prezentacji to okolo 3 tygodnie (w tym są już poprawki pary młodej itd)
do góry