Widok
Prezydent Dulkiewicz wygwizdana
Na spotkaniu z mieszkańcami w sprawie zamknięcia przedszkola na Przymorzu nie przedstawiła żadnych alternatyw i nic nie zaproponowała mieszkańcom poza dojazdem do innych placówek kilka kilometrów dalej
więcej
więcej
Osiem gwiazdek to twoja tradycja? Pierwsze pięć masz na co dzień od urodzenia. Stosowane przeciwko każdemu członkowi twojej rodziny? Patologia to tylko patologia i na pewno można temu zapobiec. Patologia w tekstach: głupi, konfederacki. Jesteś biedny i ubogi w posiadaniu kultury osobistej dlatego to patologia.
Mówisz o tych samych kobietach, którym właśnie na potęgę likwidują porodówki? Jakoś protestów w tym temacie nie widzę - bo jak wiadomo poród na SORze, obok zarzyganych pijaczków, to jest dopiero godne rodzenie.
Poza tym nie o tym jest rozmowa - pytanie jest o jakim wychowaniu to świadczy? Równie dobrze ja mogę się zapytać - a po co w takim razie głupi, lewacki wojtku prezy-dętka zaczynała z mieszkańcami? Jest przyczyna, jest skutek.
Poza tym nie o tym jest rozmowa - pytanie jest o jakim wychowaniu to świadczy? Równie dobrze ja mogę się zapytać - a po co w takim razie głupi, lewacki wojtku prezy-dętka zaczynała z mieszkańcami? Jest przyczyna, jest skutek.
Miastem może zarządzać komisarz, ale potrzebne jest referendum w tej sprawie.
Kraków wbrew mieszkańcom wprowadził STC i obywatele się skrzyknęli żeby odwołać prezydenta działającego na niekorzyść mieszkańców. Jeśli zbiorą odpowiednią ilość podpisów to będzie można odwołać prezydenta. U nas można by zrobić to samo.
Szkoda ze z widlami nie przyszli
To co tam mieszka na idei to sama smietanka warminsko mazurska lub inne tego typu. Zapewne wiekszosc nie glosowala, bo nie ich to "nie dotyczy" i nagle ała się stala. Przymorze Wielkie to juz dla nich sasiednia wiocha i za daleko żeby bombelki wozic ;) Skad miasto ma wiedziec ze przedszkole jest potrzebne skoro nie maja danych o ilosci dzieci w okolicy.
Brak dialogu
Jak można być tak ślepym Bardziej uparci niż grupa kilkulatków. Rano córka prosiła żebym jej wyjaśniła co sie dzieje, wiec zaczęłam najłagodniej jak się dało, na co mi odp jak tego można nie rozumieć że jak gdzieś chodzą dzieci i będą chodzić kolejne to się takich miejsc nie niszczy! I pomyślałam że moje 6let ów dziecko jest mądrzejsze od władz Gdańska razem wziętych
tak z zewnatrz
radni z PISu przyszli pokrzyczeć sobie. Nie popieram decyzji Miasta wręcz jestem przeciw ale nie można krzyczeć i śmiac się jednocześnie to wygląda jak zabawa dzieci w piaskownicy. Przepraszam dzieci są grzeczniejsze. Życzę rodzicom dzieci aby znaleźli blisko miejsca bo jak zburzą Alfa Centrum i wybudują 700 mieszkań to dzieci będa jeździć do Przedszkoli na Orunię. Nauczyciele tez musza już szukać nowego miejsca pracy . Niestety dyrektor przedszkola kilkanaście lat temu podjęła się prowadzenia tej placówki załozyła firme dała prace ludziom i miejsce dla dzieci. Wtedy była potrzebna teraz już miasto jej nie potrzebuje. Za kilka lat zobaczymy czy sytuacja sie nie odwróci.
Tutaj są same trole
Wystarczy że młodzieżówka innej partii wrzuci zdjęcie i wy wierzycie w to co on chciał żebyście wierzyli .
Jak wam się nie podoba w Gdańsku zawsze możecie się przeprowadzić tam gdzie odgórna władze sprawuje ktoś z innej partii . Nie jesteście przywiązani łańcuchem .Chyba że jesteście życiowy i nieudacznikami i czekacie aż wam dadzą i będzie wam lepiej
Jak wam się nie podoba w Gdańsku zawsze możecie się przeprowadzić tam gdzie odgórna władze sprawuje ktoś z innej partii . Nie jesteście przywiązani łańcuchem .Chyba że jesteście życiowy i nieudacznikami i czekacie aż wam dadzą i będzie wam lepiej
Są lepsze przedszkola w okolicy
- Montesorii na Piastowskiej,
- Morelove na Obrońców Wybrzeża,
- Kolorowe na Piastowskiej,
- Plastuś,
- w Horyzoncie też jest przedszkole,
- Jeszcze otwierają między skm a rynkiem
w lokalu po markecie spożywczym,
Osobiście oglądałem to likwidowane przedszkole posyłając dzieci i uznałem za moloch ze spędem dzieci wolę te bardziej kameralne. Dzieci coraz mniej więc znajdą się miejsca. A puszczą tylko wyborcy Brauna i Menzena
- Morelove na Obrońców Wybrzeża,
- Kolorowe na Piastowskiej,
- Plastuś,
- w Horyzoncie też jest przedszkole,
- Jeszcze otwierają między skm a rynkiem
w lokalu po markecie spożywczym,
Osobiście oglądałem to likwidowane przedszkole posyłając dzieci i uznałem za moloch ze spędem dzieci wolę te bardziej kameralne. Dzieci coraz mniej więc znajdą się miejsca. A puszczą tylko wyborcy Brauna i Menzena
Zamknac
Koleżanki jej i przyjaciółki lata wstecz rozliczyć niektóre siedzą dostały po 8 lat ale to nie wszystko to było przez lata proceder a te kozy gdzie są u kogo w zagrodzie ,po za tym cmentarze kto je zagrabią czyści na zlecenie kogo I te NN koszmar co robiono z ludźmi I ich mieszkaniami gdzie ona była ponoć chcą uciekać z urzędu, rozliczyć tego chcemy obywatele miasta Gdańska