Widok

Prezydent Dulkiewicz wygwizdana

Na spotkaniu z mieszkańcami w sprawie zamknięcia przedszkola na Przymorzu nie przedstawiła żadnych alternatyw i nic nie zaproponowała mieszkańcom poza dojazdem do innych placówek kilka kilometrów dalej
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takie zachowanie świadczy o wychowaniu

A raczej jego braku.
popieram tę opinię 155 nie zgadzam się z tą opinią 413

Dokładnie, przyjść na spotkanie z mieszkańcami tylko po to, żeby się na nich wypiąć. Czyste chamstwo ze strony pani prezydent.
popieram tę opinię 203 nie zgadzam się z tą opinią 12

Najlepiej wszystko obiecać. Od tego masz trójkę radnych
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 31

Cóż szkodzi obiecać!!! Wszak to hasło naczelne wszystkich i każdego z osobna z KO.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byś posłuchał co ona gadała. To nie przystoi prezydentowi
popieram tę opinię 122 nie zgadzam się z tą opinią 10

PrezyDentce jak najbardziej
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

To świadczy o braku kompetencji osoby sprawujące dane stanowisko w tym mieście, nie radzi sobie.
popieram tę opinię 108 nie zgadzam się z tą opinią 7

Chyba dziecko zapomniałeś kto tu jest dla kogo - to prezydent jest dla mieszkańców, a nie na odwrót.

P.S. Tak przy okazji - o jakim wychowaniu świadczy w takim razie osiem gwiazdek?
popieram tę opinię 98 nie zgadzam się z tą opinią 7

To w takim razie wygwizdanie szkodnika jest bohaterstwem narodowym.
popieram tę opinię 54 nie zgadzam się z tą opinią 5

Macieju, Ciebie należy wygwizdać, bo kłamiesz i manipulujesz

Ciekawe ile od Glińskiego dostałeś. Jak Andrzej i Anka pół miliona? Więcej, mniej?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 39

Nie jestem maciej, ale pół bańki chętnie przyjmę. Gdzie się zgłosić? Takie pieniądze za pisanie prawdy, gdzie nawet nie trzeba nic wymyślać, zawsze chętnie przytulę.

P.S. Obsługa fejsbuczka dla UM chyba bierze więcej. No ale oni muszą "być kreatywni"..
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

A po co w takim razie głupi, konfederacki Mańku zaczął z kobietami? Ograniczać im prawa? Nie trzeba było tego z nimi

zaczynać, nie byłoby 8 gwiazdek. Jest przyczyna, jest skutek.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 30

W ktorym miejscu prawa kobiet są ograniczone?
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 7

Osiem gwiazdek to twoja tradycja? Pierwsze pięć masz na co dzień od urodzenia. Stosowane przeciwko każdemu członkowi twojej rodziny? Patologia to tylko patologia i na pewno można temu zapobiec. Patologia w tekstach: głupi, konfederacki. Jesteś biedny i ubogi w posiadaniu kultury osobistej dlatego to patologia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mówisz o tych samych kobietach, którym właśnie na potęgę likwidują porodówki? Jakoś protestów w tym temacie nie widzę - bo jak wiadomo poród na SORze, obok zarzyganych pijaczków, to jest dopiero godne rodzenie.

Poza tym nie o tym jest rozmowa - pytanie jest o jakim wychowaniu to świadczy? Równie dobrze ja mogę się zapytać - a po co w takim razie głupi, lewacki wojtku prezy-dętka zaczynała z mieszkańcami? Jest przyczyna, jest skutek.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świadczy o tym że ludzie przejrzeli na oczy że ta sympatyczna pani jednak nie nadaje się do rządzenia miastem
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3

a ignorancja o braku zrozumienia potrzeb mieszkańców ... taka osoba nie nadaje się do rządzenia ... skoro nawet odśnierzanie ją przerosło
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A podoba Ci sie ze stoisz w korkach bo Dupkiewicz buduje przejscia naziemne? A podoba Ci sie ze pani Dupkiewicz zamyka wszystkie mosty i wiadukty w miescie. O czym ty mowisz, takie zachowanie to akt desperacji ludzie w końcu oczy przeciarają. Popieram.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co mieli dulkiewicz poklepać po plecach

Jak ci nie płacą za takie głupkowate bronienie to nie ma na ciebie nadzieji.

Ahhaahah

No tak, bo lepiej wlepić mieszkańcom mandaty za brak odświeżonego chodnika, niż samemu zabrać się za własną robotę

A prawie dwa lata temu ja wybrali

I nawet nie musiała walczyć w drugiej turze. Wyborcy tuska to jednak maja zryte berety!!
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tusk karze, wyznawcy robią
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

To świadczy o braku kompetencji osoby sprawujące dane stanowisko w tym mieście, nie radzi sobie. Dymisja była by najlepszym rozwiązaniem. Już wystarczająco się kompromituje, może sobie wstydu oszczędzić.
popieram tę opinię 253 nie zgadzam się z tą opinią 37

a przetarg na ten lokal jeszcze lepszym
to prywatne przedszkole
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy dyrektorka wreszcie przyznała się że wiedziała o tym że dłużej dzierżawy nie będzie a mimo to przyjmowała dzieci których dobrem teraz szantażuje?
popieram tę opinię 85 nie zgadzam się z tą opinią 28

Zabawne
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nie zabawne a prawdziwe.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Prawo jest jasne, przy dłuższym najmie lokalów miejskich musi być przetarg.

Bez tego będzie łapówkarstwo i kolesiostwo.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

A potem oburzenie i protesty jak w Brzeźnie z restauracją. Tak gra się na emocjach
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dodajmy, że i tak dostała dwuletnie przedłużenie z informacją, że kolejnego nie będzie

W dwa lata można znaleźć lokal
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale po co? Lepiej udawać pokrzywdzona
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

A rodzice niech dojeżdżają 5 kilometrów i tworzą korki na ulicach;)

.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

jakie 5 km? w okolicy Kołobrzeskiej masz 3 przedszkola samorządowe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Fakt, ze miasto kazało ograniczać nabór dzieci jest chyba sprzeczny z prawem i działalnością gospodarczą.....

.

Dyrektorka jest urzędnikiem Miejskim

UM wszystko wiedział
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najgorszy prezydent w historii Gdańska
popieram tę opinię 272 nie zgadzam się z tą opinią 45

Zdecydowanie tak!
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mógł być Kacper, albo Braun - była okazja mieć jeszcze gorszego.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 22

W następnych wyborach z obrzydzeniem do pisu oddam głos na Kacperka. Gorszy nie będzie
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ano, nikt nie będzie gorszy od Dulkiewicz

A Braun nie ma i tak szans w Gdańsku i całe szczęście. w Moskwie niech spróbuje, tam jego (Brauna) ojczyzna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

hahahaha

capi od ciebie pisem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 19

A od ciebie lewactwem
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

a od ciebie czosnkiem

co gorsze?

Jak to najgorszy?

Ponad 60% poparcia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Absolutnie! W każdym razie w tym wieku

W poprzednim byli to zdecydowanie Jamroż (skazany za przestępstwo) i Posadzki (obiecywacz i nieudacznik)

Jakie kilka kilometrów! Kilka km to centrum a miejsca są w kilku okolicznych przedszkolach
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 14

A co mówiłem? Zrobi co zechce.

Czyli decyzja o zamknięciu już dawno temu zapadła... wcale mnie to nie dziwi. W końcu to Ola
popieram tę opinię 133 nie zgadzam się z tą opinią 13

Tak. Dawno. I o tym wiedziała dyrektor i właścicielka przedszkola. Teraz udaje że nie odebrała pisma bo były wakacje
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

Miastem może zarządzać komisarz, ale potrzebne jest referendum w tej sprawie.

Kraków wbrew mieszkańcom wprowadził STC i obywatele się skrzyknęli żeby odwołać prezydenta działającego na niekorzyść mieszkańców. Jeśli zbiorą odpowiednią ilość podpisów to będzie można odwołać prezydenta. U nas można by zrobić to samo.
popieram tę opinię 173 nie zgadzam się z tą opinią 29

Dulkiewicz do dymisji!!!

To zróbcie listę,ja się chętnie podpiszę! Bo już też masz dosyć panowania tej nieudolnej urzędniczki! Ludzie do dzieła!
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 6

Przemek i tak nie wygrasz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

I kogo na to miejsce, szalonego Kacperka niedojdę ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

Oby się udało, kibicuję Krakowianom!

A w Gdańsku - odwołajmy prezydent Dulkiewicz na drodze referendum!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale bardzo serdecznie
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak. Majewski Skiba i Imianowska
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Może jakieś referendum żeby POgonic to zło
popieram tę opinię 119 nie zgadzam się z tą opinią 32

Trzeba wygrać z sepsą. Pani prezydent chyba nie zdziwiona zachowaniem bo to też jej poziom

Trzeba miec niezły tupet aby prowadzic prywatny biznes, wiedziec ze konczy sie umowa dzierzawy ale liczyc ze jakos to bedzie. Cos jak Pepperino w Brzeżnie.
Jesli ma zostac tam przedszkole to pod jednym warunkiem. Publiczny przetarg!
popieram tę opinię 61 nie zgadzam się z tą opinią 15

Słuchaj młody komunisto, czasy rozdzielników i innych pierdół już minęły. Zakładając interes tylko ty decydujesz o zasadach gry !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie zjedli Prince polo i dlategoNie zjedli Princa polo i dlatego
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Może radni z prawego skrzydła pokażą

Jak zakrzykiwali każdą wypowiedź? Ciężko rozmawiać, gdy każdy krzyczy, a to chyba rozmowy miały być
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 70

Na przykład ja na trzeźwo nie mogę słuchać tej serdecznej przemowy
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 7

Po pijaku tym bardziej się nie da

Tego słuchać bo na wymioty się zbiera...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

dlaczego włascicielka prywatnego przedszkola dalej prowadziła rekrutacje wiedzac ze nie ma umowy dzierżawy? Czy ja tez tak mogę? Wynajme miejski lokal a potem zajmę go przez zasiedzenie i pede powoływac sie na dobro okolicy
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 9

Czyli mogę przejść miejski lokal bez dzierżawy? Radni mnie obronią?

Ps przecież dzieci mogą dokończyć edukację w tym przedszkolu i właścicielka ma czas na szukanie innego lokalu.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 6

Miasto nie ma żadnych danych

Wszystko wyssane z palca. Magistrat nie potrafił odpowiedzieć dlaczego akurat to przedszkole chce zlikwidować. Uparli się i dorobili na szybko uzasadnienie. Jaki jest prawdziwy powód? Kto jest tym terenem zainteresowany?
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dobrze że wy macie. To prywatne przedszkole w miejskim budynku. Proste?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Właścicielka prywatnego przedszkola nie ma tytułu do lokalu

I tyle
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kto jest zainteresowany to już nie twój gołodupcu inyeres !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ludzie się właśnie interesują

Bo to nasz teren jest, a urzęnicy tylko w naszym imieniu tylko powinni go wykorzystać dla wspólnego dobra.

dla dobra prywatnego biznesu chciałes powiedziec, a tym prywatnym jest to przedszkole
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Deweloper pewnie jest państwowy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dej mnie lokal na prywatny biznes. Dej!
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przecież i tak na nia zagłosujecie brygada

Uśmiechnijcie się...
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 15

A co na Majewskiego którego jedynym planem są protestu czy może Rakowskiego który nie odróżnia PGE od GPEC?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 15

Jakby PIS doszedł do władzy to chociaż korytarze by sie "przewietrzyły". Warto spróbować.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoda ze z widlami nie przyszli

To co tam mieszka na idei to sama smietanka warminsko mazurska lub inne tego typu. Zapewne wiekszosc nie glosowala, bo nie ich to "nie dotyczy" i nagle ała się stala. Przymorze Wielkie to juz dla nich sasiednia wiocha i za daleko żeby bombelki wozic ;) Skad miasto ma wiedziec ze przedszkole jest potrzebne skoro nie maja danych o ilosci dzieci w okolicy.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 30

Przestań trollu niedomyty bzdury pisać! Zadrosc i Żólc ci sie wylwa, ze nie masz kasy na mieszkanie na Idei! Ja urodzilem sie w gdansku i mieszkam na iDei, a ty mozesz tylko chodziccw kolo blokow i je ogladać!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Prezydentka od festynów

Jak pojawiają się problemy mieszkańców, to ucieka. Co za Europejska postawa, weź się pakuj kobieto i jedź już docenieniem i tam zostań
popieram tę opinię 81 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ta pani myli bycie szefowa z brylowabiem na internetach
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zamknąć przedszkole które ma ful.wypelnienie dziećmi ponad 70 letnią tradycję

Świetne warunki terenowe, stołówkę i oddane panie ..... I kosztem dzieci oddać miejsce pod osoby. Niepełnosprawnościami i starsze.... Jak tak mozna, przecież to moralne dno
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 12

Moralnym dnem to jestes ty! Mowiac tak o osobach starszych i niepelnosprawnych! Jak ci kulasy utną, to tez bedziesz Niepelnosprawny i popamietasz to na zawsze!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Prywatne przedszkole w miejskim budynku dodaj
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dobrze, sa jeszcze normalni

Ludzie w tym miescie. Dulkiewicz do dymisji!!
popieram tę opinię 67 nie zgadzam się z tą opinią 16

Czemu 3miasto

Nie opisze tego wystapienia dokladnie, i tych okrzykow, ktore popieram.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 5

Widzę paru krzykaczy, którzy zapewne dali tu swoje opinie. "Fajnie" poznać na filmiku paru z was prawicowi hejterzy.

Co wy tam krzyczycie? I czemu te nagranie takie krótkie?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 52

Dulkiewiczi Borawski to handlarze terenami dla deweloperow. Nimi powinno sie zajac CBA. Dosyc ich cwaniactwa
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 7

A to pewnie dlatego Skiba i Majewski są za przekształceniem gruntów na Olszynce. A potem cyk deweloper i można znowu protestować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dulkiewicz powinna byc zdymisjonowana z funkcji prezydentki Gdanska. S.P Prezydent Adamowicz dbal o miasto i mieszkancow a ta influencerka i festyniara nie dba o nic
popieram tę opinię 53 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ciekawe

Ile z tych osób na nią głosowało. A teraz co dopiero się obudzili. Przecież pierwszym razem pokażą jaką jest osobą. A i tak na nią głosowali. Miejmy tylko nadzieję że ludzie wkoncu się obudzą. Chodź wątpię.
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja też gwizdałem

Grzegorz z PSM przymorza
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 4

Stachu

A kto ją lubi nawet nie wiem kto to jest nie znam jej i nie chce znac bo nic nie zrobiła dla Gdańska
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 5

ekipa Skiby przyszła sie ogrzać!, w ostatniej sekundzie się ujawnił!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 15

Ale to nie jest miejskie przedszkole, tylko prywatne.jak pani dyrektor przedszkola oszukiwała rodziców, wiedząc od kilku lat, że będzie musiała opuścić budynek - a nie przekazała tej informacji rodzicom.to nie moja wina
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 9

A na kogo mamy ją wymienić?

Na Kacperka? Na Jaworskiego? A może Brauna?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 24

Bardzo dobrze. Jak kobiety mają rodzic dzieci jak przedszkole się zamyka
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

A wiesz gdzie ja mam twoje "włościanko w mieście" rodzenie ?! Ja o swoją późną przyszłość zadbałem !

Przy następnych wyborach zastanówcie się kogo wybieracie!

Ładny uśmiech,kreowanie się w mediach i pokazywanie na festynach,nie świadczy o dobrych umiejętnościach zarządzaniem Miastem przez taką osobę.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 5

Na pewno nie tych co tylko wrzeszczeć potrafią udając że przyszli porozmawiać, nie tych co tak dbają o Gdańsk że Lotos przehandlowali albo tak im mózgi zmarzły podczas awarii w ciepłowni że nie sprawd@ili czy w mieszkaniach jest zimno tylko konferencję urządzili

Głosujcie dalej na nich gdańsk jest zaniedbany pod każdym względem ta kobieta nigdy nie powinna być Prezydentem Gdańska nie radzi sobie od początku ale większa część mieszkańców zdecydowała że jest jak jest teraz uśmiechnięci niech nie narzekają obrazki pokazują rzeczywistość
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 5

Brak dialogu

Jak można być tak ślepym Bardziej uparci niż grupa kilkulatków. Rano córka prosiła żebym jej wyjaśniła co sie dzieje, wiec zaczęłam najłagodniej jak się dało, na co mi odp jak tego można nie rozumieć że jak gdzieś chodzą dzieci i będą chodzić kolejne to się takich miejsc nie niszczy! I pomyślałam że moje 6let ów dziecko jest mądrzejsze od władz Gdańska razem wziętych
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

to ta która tak ładnie wycinała literki na plansze które niby zrobiły przedszkolaki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dość tej serdeczności. Dobrze zrobiliście brawo wy
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

A to nie jest czyjść prywatny biznes?

rozumiałabym gdyby zamykali przedszkole państwowe, ale sorry, wiedzieli od ponad roku, że wynajmujący ma inne plany i umowa nie będzie przedłużona. Jak każdy najemca w takim wypadku, powinni szukać nowego miejsca.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

tak z zewnatrz

radni z PISu przyszli pokrzyczeć sobie. Nie popieram decyzji Miasta wręcz jestem przeciw ale nie można krzyczeć i śmiac się jednocześnie to wygląda jak zabawa dzieci w piaskownicy. Przepraszam dzieci są grzeczniejsze. Życzę rodzicom dzieci aby znaleźli blisko miejsca bo jak zburzą Alfa Centrum i wybudują 700 mieszkań to dzieci będa jeździć do Przedszkoli na Orunię. Nauczyciele tez musza już szukać nowego miejsca pracy . Niestety dyrektor przedszkola kilkanaście lat temu podjęła się prowadzenia tej placówki załozyła firme dała prace ludziom i miejsce dla dzieci. Wtedy była potrzebna teraz już miasto jej nie potrzebuje. Za kilka lat zobaczymy czy sytuacja sie nie odwróci.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

Zamykają się porodówki, zamykaja przedszkola a potem się dziwią ze kobiety nie chcą rodzic dzieci!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Władek

W końcu może zrobimy też referendum bo Kraków wygra na 100 procent
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Setki apartamentów inwestycyjnych!

Tak UM rozwiązuje problemy mieszkaniowe, Gdańszczanie mieszkają w Szadółkach a Nowy Port Oliwa, Wrzeszcz zaniedbane. Klakierskie "kupowane" nagrody dla realizacji Wajdeloty (to już się sypie!) a teraz Biskupia Górka
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

i tego chce Majewski i Skiba na Olszynce.

Tutaj są same trole

Wystarczy że młodzieżówka innej partii wrzuci zdjęcie i wy wierzycie w to co on chciał żebyście wierzyli .
Jak wam się nie podoba w Gdańsku zawsze możecie się przeprowadzić tam gdzie odgórna władze sprawuje ktoś z innej partii . Nie jesteście przywiązani łańcuchem .Chyba że jesteście życiowy i nieudacznikami i czekacie aż wam dadzą i będzie wam lepiej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17

A czy to trzeba być koniecznie z innej partii żeby nie zgadzać się z jej decyzjami?

No i se pokrzyczeli i pogwizdali

Po niej jak po kaczce przeciez
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Są lepsze przedszkola w okolicy

- Montesorii na Piastowskiej,
- Morelove na Obrońców Wybrzeża,
- Kolorowe na Piastowskiej,
- Plastuś,
- w Horyzoncie też jest przedszkole,
- Jeszcze otwierają między skm a rynkiem
w lokalu po markecie spożywczym,
Osobiście oglądałem to likwidowane przedszkole posyłając dzieci i uznałem za moloch ze spędem dzieci wolę te bardziej kameralne. Dzieci coraz mniej więc znajdą się miejsca. A puszczą tylko wyborcy Brauna i Menzena

No niesamowite

Takiego wybraliście sobie gospodarza

Jak

wybraliście tak teraz macie. Teraz mocniej się uśmiechnijcie

Po co czekać tyle czasu ,lepiej zbierać podpisy i może się uda podziękować tej pani
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zamknac

Koleżanki jej i przyjaciółki lata wstecz rozliczyć niektóre siedzą dostały po 8 lat ale to nie wszystko to było przez lata proceder a te kozy gdzie są u kogo w zagrodzie ,po za tym cmentarze kto je zagrabią czyści na zlecenie kogo I te NN koszmar co robiono z ludźmi I ich mieszkaniami gdzie ona była ponoć chcą uciekać z urzędu, rozliczyć tego chcemy obywatele miasta Gdańska

Grzelak załatwi z niemcami

Przedszkole

A gdzie referendum jak zla

Dymisja

Myślę że to dobry pomysł. Wystarczy spojrzeć na system fala i nasze nieodśnieżone chodniki w całym mieście. O reszcie nie mówię....

Dobrze się dzieje

W promieniu 1 km są 2 przedszkola publiczne. W tym przedszkolu są pustki. To jest bardzo dobre dla dzieci, szanujące publiczne pieniądze posunięcie. Prezydent Dulkiewicz dobrze robi.
Dzieci będą w bardzo dobrych, miejskich placówkach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja wam...

Ja wam wójta nie wybierałem.

Festyniara jak zwykle w formie

Mafia żądzi w Gdańsku. Co chce to i robi. Już dawno temu to było pokazane. Budżet ucieka w kieszeni innych osób, nie na rzecz miasta. Przykro mi, urząd wygląda nie lepiej niż w Rosji. I czym oni lepsi?
do góry