Widok

Prezydent Dulkiewicz wygwizdana

Na spotkaniu z mieszkańcami w sprawie zamknięcia przedszkola na Przymorzu nie przedstawiła żadnych alternatyw i nic nie zaproponowała mieszkańcom poza dojazdem do innych placówek kilka kilometrów dalej
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mafia żądzi w Gdańsku. Co chce to i robi. Już dawno temu to było pokazane. Budżet ucieka w kieszeni innych osób, nie na rzecz miasta. Przykro mi, urząd wygląda nie lepiej niż w Rosji. I czym oni lepsi?

Na pewno nie tych co tylko wrzeszczeć potrafią udając że przyszli porozmawiać, nie tych co tak dbają o Gdańsk że Lotos przehandlowali albo tak im mózgi zmarzły podczas awarii w ciepłowni że nie sprawd@ili czy w mieszkaniach jest zimno tylko konferencję urządzili

Festyniara jak zwykle w formie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja wam...

Ja wam wójta nie wybierałem.

Dobrze się dzieje

W promieniu 1 km są 2 przedszkola publiczne. W tym przedszkolu są pustki. To jest bardzo dobre dla dzieci, szanujące publiczne pieniądze posunięcie. Prezydent Dulkiewicz dobrze robi.
Dzieci będą w bardzo dobrych, miejskich placówkach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ahhaahah

No tak, bo lepiej wlepić mieszkańcom mandaty za brak odświeżonego chodnika, niż samemu zabrać się za własną robotę

A czy to trzeba być koniecznie z innej partii żeby nie zgadzać się z jej decyzjami?

Jak ci nie płacą za takie głupkowate bronienie to nie ma na ciebie nadzieji.

Dymisja

Myślę że to dobry pomysł. Wystarczy spojrzeć na system fala i nasze nieodśnieżone chodniki w całym mieście. O reszcie nie mówię....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co mieli dulkiewicz poklepać po plecach

Przedszkole

A gdzie referendum jak zla

Grzelak załatwi z niemcami

Zamknac

Koleżanki jej i przyjaciółki lata wstecz rozliczyć niektóre siedzą dostały po 8 lat ale to nie wszystko to było przez lata proceder a te kozy gdzie są u kogo w zagrodzie ,po za tym cmentarze kto je zagrabią czyści na zlecenie kogo I te NN koszmar co robiono z ludźmi I ich mieszkaniami gdzie ona była ponoć chcą uciekać z urzędu, rozliczyć tego chcemy obywatele miasta Gdańska

A podoba Ci sie ze stoisz w korkach bo Dupkiewicz buduje przejscia naziemne? A podoba Ci sie ze pani Dupkiewicz zamyka wszystkie mosty i wiadukty w miescie. O czym ty mowisz, takie zachowanie to akt desperacji ludzie w końcu oczy przeciarają. Popieram.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po co czekać tyle czasu ,lepiej zbierać podpisy i może się uda podziękować tej pani
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak

wybraliście tak teraz macie. Teraz mocniej się uśmiechnijcie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ano, nikt nie będzie gorszy od Dulkiewicz

A Braun nie ma i tak szans w Gdańsku i całe szczęście. w Moskwie niech spróbuje, tam jego (Brauna) ojczyzna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Absolutnie! W każdym razie w tym wieku

W poprzednim byli to zdecydowanie Jamroż (skazany za przestępstwo) i Posadzki (obiecywacz i nieudacznik)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oby się udało, kibicuję Krakowianom!

A w Gdańsku - odwołajmy prezydent Dulkiewicz na drodze referendum!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry