Widok

Prezydent Dulkiewicz wygwizdana

Na spotkaniu z mieszkańcami w sprawie zamknięcia przedszkola na Przymorzu nie przedstawiła żadnych alternatyw i nic nie zaproponowała mieszkańcom poza dojazdem do innych placówek kilka kilometrów dalej
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W następnych wyborach z obrzydzeniem do pisu oddam głos na Kacperka. Gorszy nie będzie
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

A na kogo mamy ją wymienić?

Na Kacperka? Na Jaworskiego? A może Brauna?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 24

Bardzo dobrze. Jak kobiety mają rodzic dzieci jak przedszkole się zamyka
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przy następnych wyborach zastanówcie się kogo wybieracie!

Ładny uśmiech,kreowanie się w mediach i pokazywanie na festynach,nie świadczy o dobrych umiejętnościach zarządzaniem Miastem przez taką osobę.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 5

I kogo na to miejsce, szalonego Kacperka niedojdę ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

Słuchaj młody komunisto, czasy rozdzielników i innych pierdół już minęły. Zakładając interes tylko ty decydujesz o zasadach gry !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kto jest zainteresowany to już nie twój gołodupcu inyeres !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Głosujcie dalej na nich gdańsk jest zaniedbany pod każdym względem ta kobieta nigdy nie powinna być Prezydentem Gdańska nie radzi sobie od początku ale większa część mieszkańców zdecydowała że jest jak jest teraz uśmiechnięci niech nie narzekają obrazki pokazują rzeczywistość
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 5

A wiesz gdzie ja mam twoje "włościanko w mieście" rodzenie ?! Ja o swoją późną przyszłość zadbałem !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brak dialogu

Jak można być tak ślepym Bardziej uparci niż grupa kilkulatków. Rano córka prosiła żebym jej wyjaśniła co sie dzieje, wiec zaczęłam najłagodniej jak się dało, na co mi odp jak tego można nie rozumieć że jak gdzieś chodzą dzieci i będą chodzić kolejne to się takich miejsc nie niszczy! I pomyślałam że moje 6let ów dziecko jest mądrzejsze od władz Gdańska razem wziętych
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dość tej serdeczności. Dobrze zrobiliście brawo wy
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie się właśnie interesują

Bo to nasz teren jest, a urzęnicy tylko w naszym imieniu tylko powinni go wykorzystać dla wspólnego dobra.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A to nie jest czyjść prywatny biznes?

rozumiałabym gdyby zamykali przedszkole państwowe, ale sorry, wiedzieli od ponad roku, że wynajmujący ma inne plany i umowa nie będzie przedłużona. Jak każdy najemca w takim wypadku, powinni szukać nowego miejsca.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Trzeba wygrać z sepsą. Pani prezydent chyba nie zdziwiona zachowaniem bo to też jej poziom
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak z zewnatrz

radni z PISu przyszli pokrzyczeć sobie. Nie popieram decyzji Miasta wręcz jestem przeciw ale nie można krzyczeć i śmiac się jednocześnie to wygląda jak zabawa dzieci w piaskownicy. Przepraszam dzieci są grzeczniejsze. Życzę rodzicom dzieci aby znaleźli blisko miejsca bo jak zburzą Alfa Centrum i wybudują 700 mieszkań to dzieci będa jeździć do Przedszkoli na Orunię. Nauczyciele tez musza już szukać nowego miejsca pracy . Niestety dyrektor przedszkola kilkanaście lat temu podjęła się prowadzenia tej placówki załozyła firme dała prace ludziom i miejsce dla dzieci. Wtedy była potrzebna teraz już miasto jej nie potrzebuje. Za kilka lat zobaczymy czy sytuacja sie nie odwróci.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

Zamykają się porodówki, zamykaja przedszkola a potem się dziwią ze kobiety nie chcą rodzic dzieci!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fakt, ze miasto kazało ograniczać nabór dzieci jest chyba sprzeczny z prawem i działalnością gospodarczą.....

.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A rodzice niech dojeżdżają 5 kilometrów i tworzą korki na ulicach;)

.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Władek

W końcu może zrobimy też referendum bo Kraków wygra na 100 procent
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Setki apartamentów inwestycyjnych!

Tak UM rozwiązuje problemy mieszkaniowe, Gdańszczanie mieszkają w Szadółkach a Nowy Port Oliwa, Wrzeszcz zaniedbane. Klakierskie "kupowane" nagrody dla realizacji Wajdeloty (to już się sypie!) a teraz Biskupia Górka
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry