Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam wątek zamknięty Do kuchni na ścianę zamówiłam szkło hartowane, wymagało ono odpowiedniego...
~bbb
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 lutego 2018

UWAGA! Szkoda czasu na tę firmę! wątek zamknięty Absolutnie NIE POLECAM!!! Brak profesjonalizmu, obietnice bez pokrycia, nie...
~Stanisław S.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 listopada 2017

Lustro do łazienki wątek zamknięty Czekam na lustro do łazienki 8 tydzien. A miało być wykonane 1,5 do 2...
~Niezadowolony klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2017

szkło kuchenne wątek zamknięty wszystko bardzo starannie wykonane, niedługi czas realizacji. Polecam
~Ewela
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2017

Nie polecam!!! wątek zamknięty Nie polecam! Omijać tą "firmę" szerokim łukiem. Ceny ok ale czas...
~Tomasz i Anna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 lipca 2017

Polecam wątek zamknięty Zamówiłam wstawienie panelu szklanego na ścianę kuchenną. Jestem bardzo...
~Alicja
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 października 2016

Balustrada Szklana wątek zamknięty Balustrada idealna. Cena bardzo przystępna. Polecam
~Magda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 lipca 2016

Rewelacja! wątek zamknięty Szybki pomiar, dzień później wycena. Cena o 20% niższa niż u konkurencji i...
~Michał
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2016

Kabina ze szkła wątek zamknięty Profesjonalnie, solidnie i na czas. Trudno dzisiaj znaleźć tak uczciwa firmę....
~Filip
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2016

Polecam wątek zamknięty polecam ta firmę! Pan Wojtek - profesjonalista! Doradził nam inne rozwiązanie...
~Adam
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 lutego 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry