Widok

Problem o oczami

Mam taką dziwną dolegliwośc i moze ktoś z Was może mi coś doradzic. mam tak już od dziecka matka bagatelizowała to, ale teraz to robi się uciążliwe. chodzi o to, ze kiedy mocniej mrugnę oczami albo ścisnę je to wtedy one się barzdo ciężko otwierają. tak jakbym miała jakieś sztywne mięśnie o oczach. boję się iśc nawet do kosmetyczki na makijaz bo jesli tylko dotknie mi oka to zaraz je zamkne a wtedy bedzie sie otwierac przez 10 sekund. chce nosic soczewki kontaktowe ale nie wiem czy to wogóle mozliwe przy czyms takim. moze ktos z was ma cos podobnego moze wiecie jak to leczyc...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm do lekarza idz!
"mam tak już od dziecka matka bagatelizowała to, ale teraz to robi się uciążliwe"

jak widać Ty również to bagatelizujesz bo zamiast iść do lekarza piszesz o tym na forum...
Jeśli pójdzie Pan(i) to lekarz i tak niewiele pomorze, albo wręcz się spyta: to co ja mam teraz Pni sprężynki powstawiać? A tak na poważnie prawdopodobnie jest to od kręgów szyjnych, dokładniej od C2. Proponuję zająć się kręgosłupem , a dobrym i skutecznym urządzeniem do zrobienia porządku może być Ceragem. Firma też się tak nazywa i mają tam autentyczne wyniki badań w jaki sposób poprawia się wzrok stosując to urządzenie - można je obejrzeć. Polecam bo jest skuteczne i udowodniono niejednym pozytywnym wynikiem badań, że skutecznie działa - a najlepsze jest to, że działa w sposób naturalny. Zawsze warto sprawdzić zanim coś wytną, albo wywali się kupę pieniędzy na mało skuteczne leki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
koło akademi medycznej w swissmedzie przyjmuje dr Lipowski wybitny specjalista wybierz sie do niego na wizytę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chodzę do dr Iwony Chomicz na Jana Pawła II w Gdańsku. Znakomity specjalista, przyjmuje przez cały tydzień i na pewno nie będzie problemów z szybkim zapisaniem się na wizytę. Od stycznia centrum podpisało umowę z NFZ.
ja chodze do Prof.Raczyńskiej w Gdańsku, jest fachowo i na temat,polecam!
Może to miastenia

Inne tematy z forum Zdrowie

Zaostrzenie trądziku różowatego (3 odpowiedzi)

Czy u Was też trądzik różowaty potrafi nagle się zaostrzyć, nawet jak przez chwilę jest poprawa?

Erekcja problem. Co robić? (8 odpowiedzi)

Nie wiem czemu ale pod czas pieszczot normalnie utrzymuje się wzwód ale jak przychodzi co do...

Mój facet szybko dochodzi w łóżku (6 odpowiedzi)

Moj facet chyba ma jakieś problemy bo jak idziemy do lozka to za szybo dochodzi , wiecie jak moge...

do góry