Widok

Problem przedwczesnego wytrysku

Jestem z partnerem któremu dosyć często zdarzają się problemy z przedwczesnym wytryskiem. Dochodzi do niego jeszcze przed penetracją. Z czego to może wynikać? Napięcia seksualnego? Zbyt wrażliwego członka? Czy jeszcze jakieś inne powody?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moim zdaniem nie jest to choroba. Po prostu niektórzy mężczyźni tak mają. Niekiedy się z tego wyrasta, niekiedy nie. Są również specjalne ćwiczenia. Czy stosowaliście jakieś środki opóźniające wytrysk? Żele? Ewentualnie prezerwatywy?

Próbowaliśmy prezerwatyw ale odpadają ponieważ męzowi po nich opada i nici ze stosunku już zupełnie. Ćwiczenia ? O jakich ćwiczeniach piszesz? Srodków również nie używaliśmy chociaż zastanawiałam się nad nimi

Najprostszym ćwiczeniem jest po prostu masturbacja przed stosunkiem. W wielu przypadkach okazuje się to bardzo skuteczne. Proponuję kupić sobie w takim razie chusteczki OC Wipes. Przed stosunkiem możesz mężowi wsmarować to w ramach gry wstepnej. Delikatnie znieczulają penisa.

Czyli jako gra wstępna :) ? A ile to kosztuje? Można to gdzieś w aptece kupić? To są chusteczki wielorazowego użytku ?

No dokładnie. Potem maż będzie miał nad sobą o wiele większą kontrolę. Są jednorazowe ale nie jest to duży koszt ( porównywalny mniej więcej do kosztu prezerwatywy). Wpisz sobie OC Wipes w google to wyskoczy Ci lista sklepów. W apcete nie wiem czy są. Prawdopodobnie nie ale przez internet dla mnie jest wygodniej sobie zamówić.

Inne tematy z forum Zdrowie

hemoroidy :/ (10 odpowiedzi)

Od dwóch dni mam problem, wyszedł mi niemały hemoroid.. piecze, boli, kłuje ale nie krwawi.....

Ortopeda Marek Kołodziejczak - proszę o opinie. (9 odpowiedzi)

Jestem zarejestrowana do ortopedy Marka Kołodziejczak w Gdyni na Pułaskiego. Może ktoś miał z...

Jakie skuteczne środki na erekcję (6 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

do góry