Widok

Problem z cerą

Czego Panie używacie na cerę trądzikową w celu zapobieżenia wypryskom. I jak pozbyć się tych strasznych blizn (same zejdą?)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam przeszukać sobie https://longevitas.pl, bo mają tutaj sporo tekstów o tym co na skórę wpływa, jakie suple, co i jak. Znam problem, researche wielogodzinne, zrezygnowanie i wkurzenie Ale odpowiedzi są out there, tak jak prawda. :- D ;- )

ja te blizny potrądzikowe leczyłam po prostu Contractubexem w żelu i ładnie znikają

dokładnie, nie trzeba chyba nic więcej poza regularnością
Na blizny bardzo dobry jest Dermapen lub radiofrekwencja mikroiglowa.Spejalizuje się w tym p.Iza z K2medical w Gdańsku Wrzeszczu

profilaktycznie może warto dietę zmienić i suple dorzucić (np. merz spezial dragees)

dokładnie, dieta i dobry dobór witamin najcześciej pomaga na niedobory
Unikać pszenicy...ja miałam wypryski bolące na buzi,plecach,dekoldzie,przedramienuach. Odkąd unikam mącznych pokarmów, zmieniłam dietę na bezglutenową zapomniałam co to 'syfki' : )

na blizny najlepszy olejek bio oil

to jest cos jak oliwka do natluszczania?

nooo olejek, poczytaj sobie https://www.notino.pl/bio-oil/pecujici-olejprirodni-pielegnacja-specjalistyczna-na-blizny-i-rozstepy/ jest fajny i skuteczny a do tego nie drogi

aaaa ze takie cos :D ok ok :D

kosmetyki z cerave i basiclab polecam
Sudocrem, wydałam fortunę na leki, zabiegi, maści, kremy itd. A sudocrem super :)

ja polecę serum ze stars from the stars, taki z różowo-niebieska etykietą

Polecam zabiegi, tak uratowałam skóre peelingami chemicznymi, bylam w le pink w Gdyni , pani uratowała moja twarz

serum z wit. C i olejek z drzewa herbacianego

ostatnio zaczęłam też używać kremów i serum z basic lab i polecam, bardzo szybko efekty widać. ja mam te z trehalozą

Inne tematy z forum Zdrowie

Gdzie USG piersi w cywilizowanych warunkach? (41 odpowiedzi)

Chodzi mi o taki gabinet, gdzie lekarz będzie wyrozumiały dla pacjentki, która się wstydzi....

Olej CBD na raka (8 odpowiedzi)

jakiś czas temu doszły mnie straszne wieści się że moja mama ma nowotwór jelita grubego.W tym...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

do góry