Widok
Problem z sala
Witam,
Jestesmy z narzeczona wiele lat. Mielismy wybrana sale na przyszly slub itd. Gdy jakis czas temu bylismy porozumiec sie z wlascicielem, i zarezerwowac termin, okazalo sie, ze zmienili polityke firmy, i nie zgadzaja sie na wlasna kucharke. Czy orientujecie sie moze, gdzie w okolicach gdyni, gdanska, wejherowa, mozna znalezc ladna sale, z mozliwoscia zatrudnienia wlasnej kucharki i personelu. Bedziemy Wam bardzo wdzieczni. Pozdrawiamy :)
Jestesmy z narzeczona wiele lat. Mielismy wybrana sale na przyszly slub itd. Gdy jakis czas temu bylismy porozumiec sie z wlascicielem, i zarezerwowac termin, okazalo sie, ze zmienili polityke firmy, i nie zgadzaja sie na wlasna kucharke. Czy orientujecie sie moze, gdzie w okolicach gdyni, gdanska, wejherowa, mozna znalezc ladna sale, z mozliwoscia zatrudnienia wlasnej kucharki i personelu. Bedziemy Wam bardzo wdzieczni. Pozdrawiamy :)
A na ile osób? W Nowym Dworze Wejherowskim jest ładna sala gdzie można mieć swoją kucharka, w Szemudzie są dwie sale gdzie można miećśswoją kucharka jedna to Tereska a drugi moim zdaniem ładniejsza gdzie sami będziemy organizować wesele to Na Wzgórzu http://www.sala-szemud.pl kiedyś można było w Opusie w Wejherowie a nie wiem jak teraz a z takich dalszych to w Lini można też ze swoją kucharka:)
Na żywo tez jest śliczna i właściciele mili i tez są pokoje a u góry jest dodatkowe pomieszczenie z kanapami gdzie goście mogą odpocząć jak by pogoda była deszczowa. Nam ta sala tez bardzo się podobala ale nam ostatecznie wyszło 130 gości a tyle tam się nie zmieścli dlatego musieliśmy z niej zrezygnować:) dodam że piszą że jest to sala na 115 osób ale jak dla mnie to bardzo ciasno by było ale jak na 70 to będzie bardzo fajna i nie jest droga:)
ja miałam wesele na vanilla w nowym dworze wejherowskim w lipcu br ,nie polecam
mieliśmy swój catering
niby wynajęliśmy od właścicieli sale za media zapłaciliśmy ,a wył nam chłodnie, klimatyzacje ,wtrącali się do naszych kucharzy, grzebali po :lodówkach zamrażalkach,chlodnii
i nie byliśmy odpowiedzialni za klucz w tym czasie (wlascicielka otwierała i zamykała sale)
jedzenie które zostało po weselu popsuło się ,ciasta poplesnialy
mieliśmy swój catering
niby wynajęliśmy od właścicieli sale za media zapłaciliśmy ,a wył nam chłodnie, klimatyzacje ,wtrącali się do naszych kucharzy, grzebali po :lodówkach zamrażalkach,chlodnii
i nie byliśmy odpowiedzialni za klucz w tym czasie (wlascicielka otwierała i zamykała sale)
jedzenie które zostało po weselu popsuło się ,ciasta poplesnialy