Widok

Problem ze sciaganiem mleka laktatorem

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny zapytam Was bo moze mialyscie cos podobnego a ja nie do konca wiem jak sobie poradzic z tym problemem. Zalezy mi na tym zeby sciagac choc troche mleka zebym mogla zostawic męzowi jak bede chodzila na uczelnie w weekendy. Ale sprawa wyglada tak ze nawet jak czuje ze mam mega pełna piers (np. w nocy jak Mala długo spi) to sciagam laktatorem elektrycznym max 10-20ml. Pokarmu mam dosc bo Mala sporo przybiera i je ładnie. Wkladki laktacyjne mam czesto cale mokre od mleka a sciagnac za cholere nie idzie. Probowałam masowac piers w czasie sciagania, robiłam przerwy krotkie no ale nic to nie daje. Nie wiem czy pozostaje mi tylko karmic ja wtedy sztucznym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
spróbuj ręcznie,jak pisała Paulina,ja już 5 m-c tak ściągam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mialam sciagacz campola niby super wybarerowany ale to pic recznie duzo wychodzilo i bylo git
a laktator masz nowy czy używany? może gdzieś jest jakaś odrobina brudu przez którą zasysa się powietrze i nie ciągnie mleka? ja bym dokładnie rozkręciła, wyszorowała i bardzo bardzo dokładnie skręciła

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Ferie - Zakopane (5 odpowiedzi)

Witam, wybieramy się z dzieckiem 9 lat w góry i tym razem chcielibyśmy nocować w domku góralskim...

Czy da sie wyzyc za 2000 zl (47 odpowiedzi)

Czy da sie wyzyc za 2000 zl juz po oplatach ? Jedynie paliwo do auta trzeba w to jeszcze wliczyc....

Angielski w szkole podst. ze szkoły językowej czy warto? (64 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad zapisaniem dziecka w kl. II na kurs j. angielskiego prowadzonego przez...

do góry