Widok
Problemy z erekcją od jakiegoś czasu
Od pewnego czasu miewam problemy z erekcją. Fajnie, że jest takie forum i można anonimowo zapytać. Raczej nie chciałbym iść z tym do lekarza, jakoś moja męska duma jest silniejsza. Mam 37 lat i jestem od 8 lat w małżeństwie.
Czy ktoś z was miał coś podobnego? Jak sobie z tym radzić?
Czy ktoś z was miał coś podobnego? Jak sobie z tym radzić?
Jest to taki okres wiekowy,gdzie moga występować pewne problemu z libido.
Dla pewności postawienia jest wskazane wykonanie badań kontrolnych.
Wiele zalezy od stanu zdrowia,nadciśnienie,cukrzyca,problemy z kręgosłupem,problemy psychogenne.
Czy też inne przyczyny. Zwykle stosuje się """"wspomaganie"""" co może rozwiązać problem.
Dla pewności postawienia jest wskazane wykonanie badań kontrolnych.
Wiele zalezy od stanu zdrowia,nadciśnienie,cukrzyca,problemy z kręgosłupem,problemy psychogenne.
Czy też inne przyczyny. Zwykle stosuje się """"wspomaganie"""" co może rozwiązać problem.
zależy jakie duże,jak niewielkie,nie ma problemu ze stosowaniem.
Nie jest konieczne zaraz zrezygnować z pracy,stresy można również redukować w inne sposoby a przynajmniej minimalizować.
Można też w miarę możliwości uprawiać seks z rana kiedy człowiek jest wypoczęty i zregenerowany
poczekamy na wyniki Nikt tutaj nie pisze poza tym o viagrze, ale raczej o bezpiecznych srodkach z L argininą jak wspomniany tutaj cum on
Nie jest konieczne zaraz zrezygnować z pracy,stresy można również redukować w inne sposoby a przynajmniej minimalizować.
Można też w miarę możliwości uprawiać seks z rana kiedy człowiek jest wypoczęty i zregenerowany
poczekamy na wyniki Nikt tutaj nie pisze poza tym o viagrze, ale raczej o bezpiecznych srodkach z L argininą jak wspomniany tutaj cum on