Widok

Problemy z erekcja przy dziewczynie

Witam Poznałem świetną dziewczynę, przy której mam problem z erekcją. Wiem że przed nią członek normalnie mi stawał bez żadnych tabletek przy masturbacji. Teraz jestem w błędnym kole bo bez tabletki stresuje się że mi nie wyjdzie i członek nie staje, już jestem tym zmęczony i nie wiem co mam robić powiedzieć jej o tym? Zrobić badania żeby wykluczyć choroby ? Czy zostawić ja w spokoju i zobaczyć czy wszystko wróci do normy ? Proszę o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi cum on pomógł juz po tygodniu. czułem poprawę. Chociaż wiadomo,że im dłujżej się to bierze tym jest lepiej. NIe załamuj si ę chłopie. Każdy ma jakis trudny okres w życiu ale warto jest nie dac się zwariować i sobie pomóc. Cum on jest moim zdaniem świetny w składzie.

Nie, bez recepty Można kupic w aptekach ale taniej będzie jeśli kupisz w sieci.

Nie, bez recepty Można kupic w aptekach ale taniej będzie jeśli kupisz w sieci.

Cześć,

To, co opisujesz, jest bardzo częste i często wiąże się z czynnikami psychologicznymi, takimi jak stres czy lęk przed niesprawnością. Mogą też występować przyczyny fizyczne, więc warto rozpocząć od podstawowych badań kontrolnych (ciśnienie krwi, poziom cukru, hormony), aby wykluczyć schorzenia.

W międzyczasie spróbuj skupić się na intymności bez presji na wzwód. Delikatna rozmowa z partnerką o sytuacji może zmniejszyć stres i poprawić komfort. Czasami przerwa w stosowaniu leków i pozwolenie ciału reagować naturalnie w mniej stresującej sytuacji może pomóc przywrócić normalne funkcjonowanie.

Jeśli problem będzie się utrzymywał, warto skonsultować się z lekarzem lub specjalistą ds. zdrowia seksualnego, który może doradzić bezpieczne strategie stopniowego odzyskiwania pewności siebie i funkcji seksualnych.

Tutaj działa ewidentnie psychika. Stresujesz się tym,że nie wziąłeś tabletki oraz przez to własnie penis Ci nie staje. Proponowałbym szczerze z nią o tym porozmawiać ( jeśli oczyswiście nie jest to świeży związek i jeśli spotykacie się ze sobą na poważnie).
Ewentualnie proponuje kupić preparat na potencję, który nie ma działania natychmiastowego ale bierze się tabletkę jeden raz dziennie z rana. Są dwa tutaj polecane: penis complete oraz cum on. Efekty powinny pojawić się po 2 tygodniach/
Z badań proponowałbym hormony tarczycy plus oczywiście testosteron

Inne tematy z forum Zdrowie

Jaki preparat na odchudzanie ? (70 odpowiedzi)

Jaki preparat na odchudzanie polecacie ? Bardzo prosze napisac - dlaczego dany preparat (...

Naprawdę dobry Dom Seniora znacie? (13 odpowiedzi)

Szukam odpowiedniego miejsca a niestety w Gdańsku i okolicach nie znalazłam takiego domu, który...

do góry