Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Luckie4ever - ocena Współpracuję z HaftWear od wielu lat i oni zawsze stają na wysokości zadania....
~Luckie4ever
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 5 grudnia 2025

Anna - ocena Polecam, miałam nietypowe zamówienie i p. Anna świetnie sobie ze wszystkim...
~Anna
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 28 października 2025

Mr - ocena Polecam serdecznie. Bardzo miły kontakt. Profesjonalna obsługa. Szybka...
~Mr
-

Paulina - ocena Profesjonalna i szybka obsługa. Usługi na wysokim poziomie, terminowo i...
~Paulina
-

Jakub - ocena Świetne jakościowe koszulki
~Jakub
-

Agnieszka - ocena Zamówiłam kilka koszulek w Printexpress.pl i jestem bardzo zadowolona! Od...
~Agnieszka
-

dodano: 7 października 2025

Asia - ocena Korzystałam z usług Printexpress.pl już kilka razy i za każdym razem jestem...
~Asia
-

dodano: 7 października 2025

Magda - ocena Bardzo polecam! Drukarnia najlepsza w Gdańsku:) Nadruki na koszulkach...
~Magda
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 8 września 2025

Kasia - ocena Serdecznie polecam realizację usług przez Świat Relamy. Profesjonaliści to za...
~Kasia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 czerwca 2025

Pat - ocena Pan Tomasz zawsze szybko i na czas. Zorientowany w najnowszych trendach...
~Pat
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 lipca 2024

Paulina - ocena wątek zamknięty Polecam! Pełen profesjonalizm, wszystko na czas. Miła obsługa.
~Paulina
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 12 kwietnia 2024

Michał - ocena wątek zamknięty Fachową porada, bardzo szeroka gama produktów. Szczegółowa oferta i bardzo...
~Michał
-

dodano: 5 kwietnia 2024

Kasia - ocena wątek zamknięty Sprawnie i na czas
~Kasia
-

dodano: 3 kwietnia 2024

Aldona - ocena wątek zamknięty Polecam serdecznieA
~Aldona
-

dodano: 2 stycznia 2024

Anita - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam, spośród kilkunastu wysłanych zapytań o haft, tylko Pan Marcin...
~Anita
-

dodano: 8 sierpnia 2023

Jo-ta - opinia wątek zamknięty Szybko, sprawnie i na temat. Profesjonalizm i wysoka jakość produktów i...
~Jo-ta
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 7 lutego 2023

Ewa - opinia wątek zamknięty Firma godna uwagi, koszulki dla młodzieży, fartuszki dla babci, torby na...
~Ewa
-

dodano: 7 lutego 2023

Pestka Event - opinia wątek zamknięty Profesjonalny kontakt, bardzo miła obsługa. Profesjonalne podejście do...
~Pestka Event
-

dodano: 18 stycznia 2023

Najgorszekoszulki.pl - opinia wątek zamknięty Firma godna polecenia. Współpracujemy z sobą od samego początku. I zawsze...
~Najgorszekoszulki.pl
-

Arek - opinia wątek zamknięty Wszystko na TAK ;) szybko sprawnie i w temacie... pozdrawiam (Centrum...
~Arek
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
142

136

wątków

do góry