Jesli tak jak ja cale zycie szukasz dobrego fryzjera ktory doradzi ci co zrobic z włosami bo jestes totalnie zagubiona i panicznie boisz sie po raz kolejny oddać swoje wlosy jakiejs byle jakiej fryzjerze ktora gdzies czy zmarnuje ci zycie złym cięciem to Degowski jest zdecydowanie dla Ciebie :-) Pan Dominik to artysta :-) powaznie- ścina wlosy jak wirtuoz. Doskonale doradzi, wysłucha, dostosuje fryzurę nie tylko do wyglądu ale rowniez do trybu zycia i osobistych oczekiwań klientki. Odradzi tez glupie pomysly ;-) Natomiast pani Ewa to prawdziwy rzemieślnik, ekspert w swoim fachu. Cięcie wspaniale- odpowiednie do rodzaju wlosow (moje sa problematyczne i wszyscy fryzjerzy zazwyczaj tną je zle). Pani Ewa uważnie i z troska potraktowała moje wlosy tak ze teraz co bym z nimi nie zrobila to układają sie swietnie! Polecam z calego serca. Dodatkowo miła atmosfera i czlowiek nie czuje sie jak intruz. Jedyny minus to oczywiscie ceny ale za dobra usługę trzeba placic a szczerze mowiac ceny nie odbiegają od cen innych znacznie słabszych salonów. Ja juz nie ide nigdzie indziej :-)