Widok
Zapraszamy na podróż polregio
Marszałek województwa niechaj wstanie z tyłka zostawi swoją służbowa Skodę i ruszy w podróż przez tydzień do pracy piękna koleją która w tak tragiczny sposób zarządza. Niechaj jego mocs przekona się na własnej skórze z jakimi trudnościami muszą sobie radzić podróżójacy codziennie do pracy pasażerowie tej nie do robionej komunikacji. Ciągle opóźnienia, ciągłe problemy z kasami, biletami. Jak można tak zdezorganizowac i zniechęcić do korzystania z komunikacji.
Do tablicy wystąp marszałku !!
Do tablicy wystąp marszałku !!
Codziennie jeżdżę polregio.
Jest prawie zawsze punktualnie, stoję bardzo rzadko, jest ciepło i czysto. Komentarze krytykujące polregio a sponsorowane przez SKM bardzo mnie cieszą, bo mam nadzieję że obecni pasażerowie SKM pozostaną w niej zamiast przesiąść się do szybkiego i punktualnego pociągu, mi tu dodatkowi pasażerowie nie są potrzebni.
Leon777
Gdański Kròl urzędu marszałkowskiego tak wcześnie niewstaje,aby przejmował sie jak ludzie codziennie borykają się z kupnem biletuNowy właściciel tych automatow czyli polregio a stara nazwa przewozy regionalne jak w PRL nieprzejmuje siè takimi drobiazgami jak pasazer kupi bilet.On ma go miec według przepisow.