Widok
Profesjonalnie i tanio - szczerze polecam!
Wymieniałem tam opony 2 lata temu, dzięki pozytywnym opiniom w Internecie. Było tanio, sprawnie, a przy okazji właściciel wykonał wtedy drobną naprawę przy drzwiach mojego wozu. Autko sprzedałem i w tym roku kupiłem nowsze. Znów się umówiłem na wymianę opon i zaskoczenie: cena taka sama (niska) jak 2 lata temu i w dodatku przy felgach aluminiowych. Mimo kolejek w zapisach, warto było poczekać: sprawna wymiana, przy której uzyskałem przydatne info na temat moich opon i dowiedziałem się również, że można tam też tanio wymienić olej silnikowy, co zrobię przy najbliższej okazji. Właściciel nie sprzedaje żadnych opon, ani olejów. Wykonuje usługę wymiany. Każdy może sobie jak najtaniej kupić wszystko w Internecie, a do warsztatu przyjechać na wymianę. Nie ma więc naciągania i przekonywania, że "teee" opony lub olej są najlepsze. Jemu to wszystko jedno: co przywieziesz, to Ci wymieni. Dlatego, moim zdaniem, jego opinia może być bardziej obiektywna niż w punktach, gdzie sprzedają opony.
Duży szacunek dla właściciela, który zasuwa od rana do wieczora w skromnych garażach i nie zdziera z klienta, a co najważniejsze: profesjonalnie i szybko wymienia opony. Szczerze polecam!
Duży szacunek dla właściciela, który zasuwa od rana do wieczora w skromnych garażach i nie zdziera z klienta, a co najważniejsze: profesjonalnie i szybko wymienia opony. Szczerze polecam!
Moja ocena
Wymiana Opon
kategoria: Wulkanizacja
obsługa: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6