Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
wojtek - opinia wątek zamknięty W pralce wymienione plastikowe pokrętło za 100 zł Na diagnozę przyjechał pan...
~wojtek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 grudnia 2014

Panowie są niepoważni wątek zamknięty Za pierwszym razem pojawił się jeden z braci (podobno) i po 10 minutach...
~Tatiana
-

dodano: 24 września 2014

(..) wątek zamknięty Szybko przyjmują zlecenie, źle naprawiają, dużo obiecują, swojej źle...
~Jan
2

dodano: 16 grudnia 2012

uwaga wątek zamknięty Rozcieli bęben pralki czekałam 5 dni i przywieźli nie sklejony. Zwinęli 50 zł...
~magdalena.n
1

dodano: 12 marca 2014

Tragedia !!!!!! omijać z daleka wątek zamknięty Najpierw z internetu zamówiłem tą firmę do naprawy pralki , był Pan który...
~OSZUKANY
5

dodano: 26 lutego 2013

sobotnia prażka wątek zamknięty pan przyjechał terminowo, zmywarkę miałem odkrytą położył zmywarkę na...
~mp
-

dodano: 19 lipca 2014

... wątek zamknięty Zamówiłem ich do naprawy lodówki, która nie chłodziła. Pan stwierdził, że to...
~nikita
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 11 września 2013

ano - opinia wątek zamknięty Ok. 5-letnia lodówka uległa awarii. Nie chłodziła. Przyjechali, rzekomo...
~ano
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2013

Tragedia wątek zamknięty Firma nie powinna istniec. Pralki nie naprawili, a od listopada czekam na...
~Iwona
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 29 stycznia 2013

tomek - opinia wątek zamknięty panowie wpadli usuneli wyciek z pralki za pomocą silikonu skasowali 100zł...
~tomek
-

dodano: 16 stycznia 2013

jeśli chcesz stracić pieniądze to polecam ! wątek zamknięty miesiąc po naprawie została zgłoszona usterka - ponownie ta sama. powinna...
~Helena
-

dodano: 29 listopada 2012

UNIKAĆ TEJ FIRMY !!!!!! wątek zamknięty Od trzech tygodni jestem w trakcie oczekiwania na efekt końcowy naprawy mojej...
~Mirosław Keller
-

dodano: 26 listopada 2012

tragedia - niepoważni ludzi wątek zamknięty Umówiłem się na wizytę na 17tą, o 17.30 zadzwoniłem czy ktoś przyjdzie. Pan...
~JP
-

dodano: 24 listopada 2012

nie polecam wątek zamknięty Zepsuł mi się odkurzacz, zadzwoniłam, pan powiedział, że pojawi się między 12...
~Bella
-

dodano: 5 listopada 2012

Fachowa i Szybka Obsługa wątek zamknięty Właśnie skorzystałam z w/w serwisu.Przyjechało dwóch panów bardzo mili i...
~Pani Joanna z Gdyni
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 16 lutego 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry