Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marek - ocena Byłem w Profilu na kursie...
~Marek
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 24 marca 2025

Paweł - ocena Po prostu bardzo polecam ten kurs zainteresowanym.
~Paweł
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 maja 2024

Michał - ocena Kurs bardzo dobry, merytoryczny. Akurat tego chciałem się nauczyć , podbudowa...
~Michał
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 maja 2024

Wiosna - ocena Byłam na kursie z wystawiania certyfikatów energetycznych. Zajęcia prowadzone...
~Wiosna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 kwietnia 2024

Zadowolony - ocena Właśnie skończyłem kurs charakterystyki energetycznej budynku. Jak dla mnie...
~Zadowolony
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 kwietnia 2024

Anna - ocena Chciałabym tą drogą podziękować za profesjonalne zorganizowanie i...
~Anna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 kwietnia 2024

Tomasz - ocena Chciałbym serdecznie podziękować za profesjonalne zorganizowanie i...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 kwietnia 2024

Alex - ocena Kurs bardzo fachowo prowadzony. Daje dużo wiedzy. Prowadzi praktyk. Bardzo...
~Alex
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 18 kwietnia 2024

Marek - ocena Bardzo polecam ten kurs. Dużo daje.
~Marek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 lutego 2024

Aleksabder - ocena Byłem na kursie świadectw energetycznych, prowadzący był bardzo doświadczony...
~Aleksabder
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 stycznia 2024

Uczestnik - ocena wątek zamknięty Dzień dobry. Chciałem nauczyć się sporządzania świadectw charakterystyki...
~Uczestnik
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 września 2023

Jan - opinia wątek zamknięty Bardzo dobry kurs. Polecam.
~Jan
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 5 września 2023

Uczestnik - opinia wątek zamknięty Bardzo pomocny kurs, dzięki niemu nauczyłem się jak robić te świadectwa....
~Uczestnik
-

dodano: 14 lipca 2023

Uczestniczka kursu 2023 - opinia wątek zamknięty Uczestniczyłam w kursie online z wystawiania świadectw charakterystyki...
~Uczestniczka kursu 2023
-

dodano: 2 lipca 2023

Magdalena - opinia wątek zamknięty Byłam na kursie z charakterystyki energetycznej. Dużo przydatnych informacji,...
~Magdalena
-

dodano: 15 czerwca 2023

uczestnik kursu świadectwa energetyczne - opinia wątek zamknięty Popieram poprzedni wpis, kurs był OK. Ten kurs jest dla początkujących, jak...
~uczestnik kursu świadectwa energ
-

dodano: 14 czerwca 2023

uczestnik kursu świadectwa energetyczne - opinia wątek zamknięty Też byłem uczestnikiem tego kursu i uważam że wykładowca bardzo dobrze...
~uczestnik kursu świadectwa energ
-

dodano: 14 czerwca 2023

Uczestniczka kursu - opinia wątek zamknięty Dzień dobry, Uczestniczyłam w kursie z tworzenia certyfikatów...
~Uczestniczka kursu
-

dodano: 13 czerwca 2023

kursant - opinia wątek zamknięty Ja też uczestniczyłem w tym szkoleniu i było prowadzone bardzo fachowo. Dużo...
~kursant
-

dodano: 23 maja 2023

Uczestnik Szkolenia - opinia wątek zamknięty Witam Niestety dałem się naciągnąć na to ich pseudo zdalne szkolenie....
~Uczestnik Szkolenia
-

dodano: 15 maja 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry