Widok

Projekt Hail Mary

Projekt Hail Mary Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Projekt Hail Mary.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Głupkowaty

Nie wiem skąd taki zachwyt nad tym filmem. Historia taka sobie ani zła ani dobra, ale już wykonanie tragiczne.
Sytuacje, zachowania aktorów - infantylne i głupkowate. Może to film dla dzieci - wtedy ok, ale na pewno nie jest to poważny film sf.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Taka moda na sukces w kosmosie

Ten sam poziom emocji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takie max 6 na 10

Dawno nie było tak przereklamowanego filmu. Przerost formy nad treścią, powinien być o połowę krótszy i kompletnie nic by na tym nie stracił.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wzruszyłam się. Film do przemyśleń. Koniecznie trzeba obejrzeć do końca. Przyjaźń jak miłość to jest moc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Trochę w klimacie "ET"

Jeżeli liczycie na krwiożerczych kosmitów i szaloną akcję, to sobie odpuśćcie. Film ma przydługie fragmenty i nienaukowe założenie o organizmach potrafiących żyć na powierzchni gwiazd. Ale taki był też "Marsjanin", który dopuszczał marsjański huragan mogący rzucać człowiekiem jak zabawką (nie ta gęstość atmosfery). Sporo momentów komicznych i nieoczekiwane zakończenie, więc nie wychodźcie przed końcem filmu. No i Ryan Gosling po raz kolejny gra w pierwszej lidze aktorskiej. Ode mnie 8,5 na 10.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wiem....

Po części podzielam opinię poprzednika a z drugiej strony czuję lekki nie smak. Nie jest to typowe kino science fiction pełne efektów czy mrożących krew w żyłach akcji. Więc nie sugerujecie się zwiastunami bo dają trochę mylny obraz
całej produkcji.
Po pierwszych 20 minutach chciałem wyjść z sali kinowej ale postanowiłem wytrwać do końca i nie żałuję. Co prawda nie jest to film jakiego się spodziewałem ale daje dużo do myślenia i skłania do głębokiej refleksji. No o świetna gra aktorska głównego bohatera. Ale nie jest to film na który poszedł bym kilka razy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pozytywny, zabawny i z przeslaniem

Film bardzo fajny, swietna gra Goslinga, z dystansem, humorem, utrzymany nieco w klimacie "Marsjanina". Polecam, dobre lekkie kino, pozostawiajace jednak z pewna refleksja.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Filmy

Chora na siebie (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Chora na siebie . Przeczytaj o filmie.

Skarbek (9 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Skarbek . Przeczytaj o filmie.

Miłość, która zostaje (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Miłość, która zostaje . Przeczytaj o filmie.

do góry