Widok

Projekt elewacji - szukam studentów architektury

Szukam studentów architektury, którzy mogliby wykonać dla mnie projekt elewacji domu jednorodzinnego. Chętnych proszę o kontakt: elewacjagdansk@wp.pl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja również byłabym zainteresowana zleceniem studentowi wykonania projektu elewacji budynku typu bliźniak. Chętnych proszę o kontakt na maila: filipon@o2.pl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
pajdkaa@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie jestem już wprawdzie studentką, ale absolwentką i z chęcią i niedrogo podejmę się projektu elewacji. Wyślę ofertę na maila, ale polecam się wszystkim zainteresowanym.
Mój e-mail: jajuliab@poczta.onet.pl
Zlecę wykonanie projektu elewacji domu.
Jeszcze raz polecam się. Jestem absolwentką wydziału architektury z 5-letnim doświadczeniem w biurach projektowych.
Z chęcią i niedrogo podejmę się projektu elewacji.

e-mail: jajuliab@poczta.onet.pl
tel. 728833854
Witam,

zlece wykonanie projektu elewacji domu w Gdyni Dabrowie. Kontakt: dariusz.wroniak@op.pl
Dzień Dobry,
Polecam swoją pracownię. Autorska pracownia architektury Ziółkowska Studio specjalizuje się w projektach z zakresu architektury mieszkaniowej i usługowej oraz architektury wnętrz. Proszę o kontakt:)
http://www.ziolkowskastudio.pl
biuro@ziolkowskastudio.pl
Jaka jest mniej więcej cena takiego projektu pozdrawiam.
Proszę o kontakt na adres biuro@ziolkowskastudio.pl
Do wyceny potrzebuję więcej informacji, ale na pewno dojdziemy do porozumienia w kwestii ceny:)
Pozdrawiam

W zasadzie nie mam nic przeciwko takim projektom, ale jeszcze nie wiadomo, co z tego wyjdzie. Dlatego ja uważam, że jeśli dodatkowo konieczna będzie taka https://ropeexpert.pl/naprawa-elewacji/ naprawa, to już macie fachowców, którzy się tego podejmą. Powodzenia.

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

Fotowoltaika (59 odpowiedzi)

Jestem zainteresowany montazem paneli fotowoltaicznych w Gdyni na domu jednorodzinnym ale nie mam...

do góry