Widok

Projektant wnętrz

Czy znacie kogoś wartego polecenia??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam,
ja tez szukam kogoś kto niedrogo zaprojektuje mi sypialnię ,mam duży pokój do zagospodarowania i zero pomysłów :/
Nikt nikogo nie zna???? :(:(
Proponujemy serwis projektowy- bez manierymu, za rosądne pieniądze, dokumentacja techniczna- wizualizacje fotorealistyczne już od 500zł...
Projektujemy indywidualne aranżacje,opierając się na wieloletniej obserwacji rynku.Nie zapominając o funkcjonalności i praktyczności tworzymy niepowtarzalne projekty.Posiadamy w zespole: architektkę :-) tak się odmienia?, projektanta wnętrz, montażystę mebli. Stosujemy nowoczesne materiały: forniry modyfikowane, akryl, szkło, beton cieńkościenny technologii Ductil Lafarge.Cenimy sobie zamówienia na niewielkie
designerskie meble, obiekty, instalacje. Traktujemy je, jako wyzwanie: dobrego projektu, wykonawstwa, materiałów.
Zapraszamy na stronę: iqdeign@firmeo.biz
kom: 0 794 63 55 33

Inne tematy z forum Kobieta

Jak przełamać rutynę w małżeństwie (6 odpowiedzi)

Mam tutaj na myśli małżeńską rutynę łóżkową, która co jak co, le wkrada się po pewnym czasie....

Jakie perfumy na co dzień? (7 odpowiedzi)

Jakich perfum używacie na co dzień? Pytam, ponieważ szukam czegoś oryginalnego - najlepiej...

rozwód - sędzia w Gdańsku Tomasz Zimmermann (75 odpowiedzi)

Czy miał ktoś prowadzoną sprawę rozwodową przez Sędziego Tomasza Zimmermann? Jaki on jest i jak...

do góry