Widok

Projektowanie i wykończenie 'pod klucz'

Czy może ktoś polecić firmę z Gdańska, która zaprojektuje, dokona niezbędnych zakupów oraz znajdzie I dopilnuje ekipę budowlaną? Czy ktoś korzystał z takiej usługi? Na ile jest to bardziej kosztowne od zajmowania się ww. czynnościami samemu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko czyli co?
Projekt i cały remont?
Czyli jeśli to nie tajemnica ile wyszedł koszt całościowy?
Te ceny to z materiałami czy tylko robocizna?
Wykonujemy mieszkania pod "klucz". Staramy się, aby klient w jak najmniejszym stopniu odczuwał uciążliwość remontu. Zajmujemy się zakupem nie tylko materiałów budowlanych, ale i niezbędnej armatury i akcesoriów.
Nasze prace obejrzeć można na stronie:
http://www.malyduzyremont.pl/
Jest tu mnóstwo zdjęć z przeróżnych inwestycji.
Tel. 697086093
SZUKAJ NA REMONTUJ.PL
sztućce i ręczniki to dobiera dekorator nie architekt na pewno a takiemu to projektu mieszkania lepiej nie powierzać ;) tu chodzi nie o gust a o znajomość ergonomii i poczucie estetyki ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Panią inż Izabele Rolek ma niesamowity smak i gust, dobiera nawet sztućce i ręczniki jeśli ma ktoś taki kaprys i jest stosunkowo tania.Oto jej namiary: 601664404
Witam

ja proponuję :
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/remonty-budowlane/kompleksowe-wykonczenia-pod-klucz-dom-ok-110m2-juz-od-21000-ogl7981144.html
lub :
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/remonty-budowlane/kompleksowe-wykonczenia-pod-klucz-mieszkanie-50m2-juz-od-13100-ogl7981114.html

Solidnie, profesjonalnie, bez "fachury", z zachowaniem wszystkich standardów.

Można również obejrzeć ostatnie realizacje "na żywo"

Zapraszamy do kontaktu
Witam. Proponuje firme liderrembud.pl tel kont 504953061
Dzień dobry

Zapraszam do zapoznania sie z naszą kompleksową ofertą
na wszystkie pytania z przyjemnościa odpowiemy telefonicznie lub na spotkaniu 506 605 200 http://www.itodesign.pl

Pozdrawiam serdecznie
Witam,

Jesteśmy firmą, która zajmuje się wykończeniami wnętrz "pod klucz", od projektu architekta, po zakup materiałów, ekipy budowlane z uprawnieniami i doświadczeniem. Proszę o kontakt, a będziemy mogli przygotować pełną ofertą dla Pana. Kontakt: tel.: 601 658 658, e-mail: biuro@studiobta.pl

Pozdrawiam,
Studio BTA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
remonty kompleksowe kontakt email rem-onty@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
I jeszcze jedno. Architekci też mają swoje ekipy, które odpalają im " działkę" za zlecenie. Jeżeli chcesz mieć remont wykonany dobrze przy wyborze ekipy nie kieruj się tylko ceną. Poproś o zdjęcia prac, zapytaj o gwarancję no i podpisz umowę. Zapewniam Cię, że taki układ może być korzystniejszy, a chyba nawet tańszy.
Nie korzystałam, ale raczej nie polecam.
Mój znajomy i jego syn zajmują sie wykończeniem wnętrz i z ich opowieści wynika, że bardzo czesto architekci wnętrz mają " swoje wizje", nie mówiąc, że niektórzy wręcz mówią, że muszą coś wymyślić aby móc odpowiednio skasować klienta. Dodatkowo bardzo często zdarza się, że architekt zaprojektuje pewne rzeczy bez dostatecznej wiedzy technicznej., co wychodzi potem w trakcie realizacji. Nie mówiąc już o układach architektów z hurtowniami. Polecają zakupy w konkretnej hurtowni, która płaci im prowizje. Ja osobiście poleciłabym Ci ekipę z doświadczeniem, która doradzi w zakupie podstawowych materiałów, a materiały pomocnicze kupuje sama rozliczając się z Tobą na podstawie faktur bądź paragonów.
Wiem, że takich ekip w Trójmieście nie brakuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja korzystałem. Powiem tak, jeśli cenisz swój czas i chcesz mieć ładne i funkcjonalne mieszkanie, to lepiej komuś to zlecić. Ja jestem zadowolony, i czasu miałem więcej na inne rzeczy i mniej stresu że coś źle wymyśliłbym, czy ekipa by mi coś źle zrobiła itd. A ceny są różne, taki projekt pod klucz to z tego co ja szukałem to było 70-150zł/m2, zależy kogo znajdziesz. Ja płaciłem 85zł/m2 za wszystko i jestem zadowolony bardzo. Kontakt do Pani architektki: 511833821
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

ile kosztuje budowa domu? (144 odpowiedzi)

Ile trzeba przeznaczyć kasy - na działkę i budowę (materiały, ekipa)? Proszę o konkrety z Banina.

Architekt wnętrz - szukam (22 odpowiedzi)

Poszukuję architekta wnętrz. Interesuje nas pomoc przy wystroju pokoju dziecięcego. Potrzebujemy...

do góry